ماده ۲۱ قانون پولی و بانکی کشور: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''‌ماده ۲۱ قانون پولی و بانکی کشور:''' الف (اصلاحی ۱۳۵۸/۱۲/۱۸)- هیأت نظارت اندوخته اسکناس عهده‌دار نظارت بر حسن اجرای مفاد ماده ۵ این قانون از طریق تحویل و نگاهداری اسکناس‌های چاپ شده و همچنین نگاهداری حساب دارایی‌های موضوع ماده ۵ و صورت جواهر...» ایجاد کرد)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۳۰ آوریل ۲۰۲۳، ساعت ۱۹:۰۴

‌ماده ۲۱ قانون پولی و بانکی کشور: الف (اصلاحی ۱۳۵۸/۱۲/۱۸)- هیأت نظارت اندوخته اسکناس عهده‌دار نظارت بر حسن اجرای مفاد ماده ۵ این قانون از طریق تحویل و نگاهداری اسکناس‌های چاپ شده و همچنین نگاهداری حساب دارایی‌های موضوع ماده ۵ و صورت جواهرات ملی و تنظیم مقررات مربوط به نمایش و نظارت بر ورود و خروج‌آنها از خزانه بانک و به علاوه نظارت در معدوم کردن اسکناسهایی که باید از جریان خارج شود می‌باشد.

ب (اصلاحی ۱۳۵۸/۱۲/۱۸)- هیئت نظارت اندوخته اسکناس از افراد زیر تشکیل میشود:

۱ - دو نماینده مجلس شورای اسلامی به انتخاب مجلس مزبور

۲ - رئیس کل بانک مرکزی ایران یا معاون او

۳ - دادستان کل کشور یا معاون او

۴ - خزانه دار کل کشور

۵ - رئیس کل دیوان محاسبات

۶ - رئیس هیئت نظار

تبصره ۱ (اصلاحی ۱۳۵۷/۱۱/۲۹)- مدت مأموریت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با مجلس مزبور خواهد بود و در هر حال تا انتخاب جانشین، باین سمت باقی خواهند ماند.

تبصره ۲ ‌(الحاقی ۱۳۵۷/۱۱/۲۹)-‌ دو نفر به نمایندگی شورای انقلاب به جای افراد مذکور در قسمتهای ۱ و ۲ بند (ب) مزبور برای اجرای و‌ظایف مقرر در بند (الف) این ماده تعیین و معرفی می‌شوند.

ج - آئین‌ نامه مربوط بنحوه اجرای وظائف محول به هیئت نظارت اندوخته اسکناس به وسیله هیئت تصویب و به موقع اجرا گذارده میشود. ‌

د - اعضای هیئت نظارت اندوخته اسکناس برای حضور در جلسات هیئت حق ‌الزحمه ‌ای دریافت خواهند کرد که به پیشنهاد رئیس کل بانک و‌ تصویب مجمع عمومی تعیین میگردد.