نظریه شماره 1062/95/7 مورخ 1395/05/06 اداره کل حقوقی قوه قضاییه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات نظریات مشورتی|شماره نظریه=1062/95/7|شماره پرونده=678-1/127-95|تاریخ نظریه=1395/05/06}}
{{جعبه اطلاعات نظریات مشورتی|شماره نظریه=1062/95/7|شماره پرونده=678-1/127-95|تاریخ نظریه=1395/05/06}}


'''استعلام''': با توجه به اینکه وفق ماده ۶۸ قانون آ.د. م ابلاغ کارکنان دولت و غیره به کارگزینی مربوطه یا نزد رئیس کارمند مربوطه ارسال می شود بعضا دیده می شود در زمان ابلاغ به کارمند ذکر می شود اوراق به مسئول مستقیم کارمند مربوطه آقای فلان ابلاغ شد آیا این ابلاغ را می توان در راستای ماده فوق الاشعار صحیح تلقی نمود؟
'''استعلام''': با توجه به اینکه وفق [[ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی|ماده ۶۸ قانون آ.د. م]] ابلاغ کارکنان دولت و غیره به کارگزینی مربوطه یا نزد رئیس کارمند مربوطه ارسال می شود بعضا دیده می شود در زمان ابلاغ به کارمند ذکر می شود اوراق به مسئول مستقیم کارمند مربوطه آقای فلان ابلاغ شد آیا این ابلاغ را می توان در راستای ماده فوق الاشعار صحیح تلقی نمود؟


== نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه ==
== نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه ==

نسخهٔ ‏۱۲ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۱۰:۲۸

نظریه مشورتی 1062/95/7
شماره نظریه۱۰۶۲/۹۵/۷
شماره پرونده۶۷۸-۱/۱۲۷-۹۵
تاریخ نظریه۱۳۹۵/۰۵/۰۶

استعلام: با توجه به اینکه وفق ماده ۶۸ قانون آ.د. م ابلاغ کارکنان دولت و غیره به کارگزینی مربوطه یا نزد رئیس کارمند مربوطه ارسال می شود بعضا دیده می شود در زمان ابلاغ به کارمند ذکر می شود اوراق به مسئول مستقیم کارمند مربوطه آقای فلان ابلاغ شد آیا این ابلاغ را می توان در راستای ماده فوق الاشعار صحیح تلقی نمود؟

نظریه مشورتی اداره کل حقوقی قوه قضاییه

تبصره ۱ ماده ۶۸ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی، مسؤولیت ابلاغ در محل کار کارکنان دولت یا مؤسسات مأمور به خدمات عمومی و شرکتها را به عهده کارگزینی یا رئیس کارمند مربوطه قرار داده است. بنابراین صرف تحویل اوراق ابلاغ به کارگزینی یا رئیس کارمند مربوطه به معنای انجام ابلاغ نیست. زیرا رئیس مربوطه یا کارگزینی مسوول امر ابلاغ به کارمند است و نه اینکه از طرف یا به جای کارمند بتوان به وی مراتب را ابلاغ نمود.