رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره عدم طرح تجدیدنظرخواهی در فرم مخصوص دادخواست

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری شماره ۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۶۰۱۳۷۰
شماره دادنامه۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۶۰۱۳۷۰
تاریخ دادنامه۱۳۹۳/۱۲/۰۳
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شعبهشعبه ۶ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
گروه رأیاداری
موضوععدم طرح تجدیدنظرخواهی در فرم مخصوص دادخواست
قاضیحسن مهدوی
محمدرضا دلاوری
رحیمی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره عدم طرح تجدیدنظرخواهی در فرم مخصوص دادخواست: تنظیم دادخواست در فرم مخصوص، از شرایط ذاتی و جوهری طرح دعوا در دیوان عدالت اداری است. به طوری که تجدیدنظرخواهی در برگه ی عادی، اصلا شایسته ی ثبت و در نتیجه اصدار اخطار رفع نقص نمی باشد.

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

شماره دادنامه : ۹۳۰۹۹۷۰۹۰۱۷۰۱۴۱۷ مورخ: ۱۳۹۳/۰۶/۱۸

آنچه مسلم است و مورد ایراد و تکذیب قرار نگرفته است انجام خدمت طرح نیروی انسانی شاکی از تاریخ... لغایت... طرح را گذرانده است و با توجه به اینکه هر شخص حق دارد از مزایای ایام اشتغال خود از جمله احتساب آن به عنوان سابقه بهره مند گردد و تأخیر یا عدم پرداخت حق بیمه، رافع مسئولیت سازمان در قبال بیمه شده نمی باشد، بنابراین شکایت طرح شده وارد تشخیص گردید و مستندا به آرای شماره ۳۷۵-۸۹/۸/۴ و ۲۰۶-۹۱/۱۱/۷ هیئت عمومی دیوان عدالت اداری و مواد ۱۱ قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان و اصلاح بعدی آن و ۳۶ و ۳۹ قانون تأمین اجتماعی و ۱۰ و ۶۵ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری، رأی به ورود شکایت و الزام دانشگاه به پرداخت حق بیمه و تأمین اجتماعی به قبول آن و احتساب سابقه صادر و اعلام می گردد. رأی اصداری ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ تجدیدنظر پذیر است.

رئیس شعبه ۱۷ دیوان عدالت اداری

رحیمی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

نظر به اینکه طبق ماده ۱۶ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، مدعی تضییع حق در مراجعه به دیوان و برای به قضاوت گذاردن آن در دیوان [و] ترتب آثار قانونی مربوط به آن، بایستی در اقامه دعوی با تشریح مبانی حق و مجاری تضییع آن، دادخواست تقدیم نماید و این دادخواست به ترتیبی که در ماده ۲۴ قانون مذکور تعیین شده است ثبت می شود و چنانچه با رسیدگی به دعوی، رأی صادر شود تجدیدنظرخواه که در دادرسی نخستین شرکت داشته درصورتی که از رأی صادره متضرر شده باشد مجاز است طبق ماده ۶۶ قانون دیوان با تقدیم دادخواست که به شعبه صادرکننده رأی یا دبیرخانه یا دفاتر اداری دیوان تسلیم می شود، تجدیدنظرخواهی نماید؛ ازآنجایی که تجدیدنظرخواه به وسیله برگ مخصوص که فرم و شکل یکنواختی دارد با رعایت ماده ۶۷ قانون دیوان به این منظور تهیه شده اقدام به تجدیدنظرخواهی ننموده است و شرط اول تجدیدنظرخواهی در دیوان عدالت اداری، تنظیم دادخواست که از شرایط جوهری و ذاتی به شمار می آید بوده و چنانچه برگی این شرایط را نداشته باشد اصولا نمی توان آن را دادخواست شمرد و حتی شایسته ثبت نبوده و به لحاظ عدم شرایط قانونی دادخواست راجع به آن اخطار رفع نقص صادر نمود، لذا بنا به جهات فوق امکان طرح پرونده در شعبه تجدیدنظر وجود نداشته و اساسا درخواست تجدیدنظرخواهی قابلیت استماع را ندارد. لذا قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر می گردد.

رییس شعبه ششم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری - مستشار شعبه

مهدوی دلاوری