ماده 4 قانون برگزاری مناقصات: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۴ قانون برگزاری مناقصات:''' طبقه بندی انواع مناقصات الف – مناقصات از نظر مراحل بررسی به انواع زیر طبقه بندی می شوند: ۱ – مناقصه یک مرحله ای: مناقصه ای است که در آن نیازی به ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها نباشد. در این مناقصه پاکتهای پیشن...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۳: خط ۳:
الف – مناقصات از نظر مراحل بررسی به انواع زیر طبقه بندی می شوند:
الف – مناقصات از نظر مراحل بررسی به انواع زیر طبقه بندی می شوند:


۱ – مناقصه یک مرحله ای: مناقصه ای است که در آن نیازی به ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها نباشد. در این مناقصه پاکتهای پیشنهاد مناقصه گران در یک جلسه گشوده و در همان جلسه برنده مناقصه تعیین می شود.
۱ – [[مناقصه یک مرحله ای]]: مناقصه ای است که در آن نیازی به [[ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها در مناقصه|ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها]] نباشد. در این مناقصه پاکتهای پیشنهاد مناقصه گران در یک جلسه گشوده و در همان جلسه برنده مناقصه تعیین می شود.


۲ – مناقصه دو مرحله ای: مناقصه ای است که به تشخیص مناقصه گزار، بررسی فنی بازرگانی پیشنهادها لازم باشد. در این مناقصه، کمیته فنی بازرگانی تشکیل می شود و نتایج ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها را به کمیسیون مناقصه گزارش می کند و بر اساس مفاد ماده (۱۹) این قانون برنده مناقصه تعیین می شود.
۲ – [[مناقصه دو مرحله ای]]: مناقصه ای است که به تشخیص [[مناقصه گزار]]، بررسی فنی بازرگانی پیشنهادها لازم باشد. در این مناقصه، [[کمیته فنی بازرگانی مناقصات|کمیته فنی بازرگانی]] تشکیل می شود و [[ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها در مناقصه|نتایج ارزیابی فنی بازرگانی پیشنهادها]] را به [[کمیسیون مناقصه]] گزارش می کند و بر اساس مفاد [[ماده 19 قانون برگزاری مناقصات|ماده (۱۹) این قانون]] برنده مناقصه تعیین می شود.


ب – مناقصات از نظر روش دعوت مناقصه گران به انواع زیر طبقه بندی می شوند:
ب – مناقصات از نظر روش دعوت مناقصه گران به انواع زیر طبقه بندی می شوند:


۱ – مناقصه عمومی: مناقصه ای است که در آن فراخوان مناقصه از طریق آگهی عمومی به اطلاع مناقصه گران می رسد.
۱ – [[مناقصه عمومی]]: [[مناقصه|مناقصه ای]] است که در آن فراخوان مناقصه از طریق [[آگهی عمومی]] به اطلاع [[مناقصه گران]] می رسد.


۲ – مناقصه محدود: مناقصه ای است که در آن به تشخیص و مسؤولیت بالاترین مقام دستگاه مناقصه گزار، محدودیت برگزاری مناقصه عمومی با ذکر ادله تأیید شود. فراخوان مناقصه از طریق ارسال دعوتنامه برای مناقصه گران صلاحیتدار [بر اساس ضوابط موضوع مواد (۱۳) و (۲۷) این قانون] به اطلاع مناقصه گران می رسد.
۲ – [[مناقصه محدود]]: [[مناقصه|مناقصه ای]] است که در آن به تشخیص و مسؤولیت بالاترین مقام [[دستگاه مناقصه گزار]]، محدودیت برگزاری [[مناقصه عمومی]] با ذکر ادله تأیید شود. فراخوان مناقصه از طریق ارسال دعوتنامه برای مناقصه گران صلاحیتدار [بر اساس ضوابط موضوع [[ماده 13 قانون برگزاری مناقصات|مواد (۱۳)]] و [[ماده 27 قانون برگزاری مناقصات|(۲۷)]] این قانون] به اطلاع [[مناقصه گران]] می رسد.


* [[ماده 3 قانون برگزاری مناقصات|مشاهده ماده قبلی]]
* [[ماده 3 قانون برگزاری مناقصات|مشاهده ماده قبلی]]