مسئولیت بین‌المللی دولت‌های تامین کننده مالی‌ تروریسم: تفاوت میان نسخه‌ها

(صفحه‌ای تازه حاوی «'''مسئولیت بین‌المللی دولت‌های تأمین‌کنندۀ مالی‌ تروریسم''' نام مقاله ای است از حمید الهویی نظری و امیر فامیل زوار جلالی که در شماره سه دوره چهل و هفت (تیر 1396) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکیده == تأمین مالی...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''مسئولیت بین‌المللی دولت‌های تأمین‌کنندۀ مالی‌ تروریسم''' نام مقاله ای است از [[حمید الهویی نظری]] و [[امیر فامیل زوار جلالی]] که در شماره سه دوره چهل و هفت (تیر 1396) [[فصلنامه مطالعات حقوق عمومی]] دانشگاه تهران منتشر شده است.
'''مسئولیت بین‌المللی دولت‌های تأمین‌کنندۀ مالی‌ تروریسم''' نام مقاله ای است از [[حمید الهویی نظری]] و [[امیر فاضل زوار جلالی]] که در شماره سه دوره چهل و هفت (تیر 1396) [[فصلنامه مطالعات حقوق عمومی]] دانشگاه تهران منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۱۴: خط ۱۴:


* [[ماده 3 کنوانسیون سرکوب تامین مالی تروریسم]]
* [[ماده 3 کنوانسیون سرکوب تامین مالی تروریسم]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1396]]
[[رده:مقالات حمید الهویی نظری]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مقالات امیر فاضل زوار جلالی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۲ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۱:۱۷

مسئولیت بین‌المللی دولت‌های تأمین‌کنندۀ مالی‌ تروریسم نام مقاله ای است از حمید الهویی نظری و امیر فاضل زوار جلالی که در شماره سه دوره چهل و هفت (تیر 1396) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

تأمین مالی تروریسم به معنای فراهم‌آوردن انواع منابع مالی و لجستیکی، همچنین هرگونه تسهیلات دائمی و موقتی برای تروریست‌ها به‌منزلۀ یکی از مصادیق بارز حمایت دولت‌ها از تروریسم است. با وجود قواعد و مقررات گوناگون در ممنوعیت تأمین مالی تروریسم، این پدیده نه‌تنها کنترل و کاهش نیافته، بلکه رفته‌رفته پیچیده‌تر و بر میزان آن افزوده شده است و علت آن، جریان‌داشتن شریان‌های پولی این گروه‌هاست. ظهور گروه‌های تروریستی جدید در مناطق مختلف جهان به‌ویژه خاورمیانه گواه بر این ادعاست. ناکارآمدی قواعد و مقررات موجود در منع دولت‌ها از حمایت مالی تروریسم می‌تواند ناشی از منتسب‌نشدن اعمال تروریست‌ها به دولت‌های حامی آن‌ها باشد. این فرضیه مبتنی بر این واقعیت است که در طرح پیش‌نویس مواد کمیسیون حقوق بین‌الملل 2001، حمایت مالی در آستانه‌ای نیست که بتواند معیار انتساب را محقق کند. در مقالۀ پیش‌رو سعی داریم چگونگی مسئولیت دولت‌های تأمین‌کنندۀ مالی تروریسم براساس قواعد موجود و درنهایت ارائۀ پیشنهادهایی به‌منظور بهبود آن‌ها را بررسی کنیم.

کلیدواژه‌ها

  • تامین مالی تروریسم
  • طرح پیش نویس کمیسیون حقوق بین الملل راجع به مسئولیت بین المللی دولت 2001
  • قواعد و مقررات موجود
  • مسئولیت بین المللی دولت ها

مواد مرتبط