مالکیت معنوی (حمیتی واقف)

نسخهٔ تاریخ ‏۲۶ ژوئن ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۲۷ توسط F sheykhi mohamadi (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''''مالکیت معنوی''''' نام کتابی است از احمدعلی حمیتی واقف که به همت انتشارات جاودانه، جنگل به چاپ رسیده است. == محتوای کتاب == کتاب '''مالکیت معنوی''' تالیف احمدعلی حمیتی واقف در 3 فصل تدوین گردیده است. نویسنده در فصل اول، کلیات مرتبط با موضوع ن...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)

مالکیت معنوی نام کتابی است از احمدعلی حمیتی واقف که به همت انتشارات جاودانه، جنگل به چاپ رسیده است.

محتوای کتاب

کتاب مالکیت معنوی تالیف احمدعلی حمیتی واقف در 3 فصل تدوین گردیده است.

نویسنده در فصل اول، کلیات مرتبط با موضوع نظیر: تعریف و ماهیت مالکیت معنوی را تبیین نموده اند.

در فصل دوم، حقوق مالکیت ادبی و هنری شرح داده شده و در فصل سوم حقوق مالکیت صنعتی و تجاری مورد بررسی قرار گرفته است.

بخشی از کتاب

براى تعريف مالكيت معنوى، مى توان گفت كه: حقوق مالكيت معنوى، مجموعه اى از حقوق پدیدآورندگان آثار ادبی و هنری یا فعالیت‌های صنعتی و تجارتی است که ناشى از ابتكار و خلاقیت ذهنى آنان است.

بنابر تعريف حقوق مالكيت معنوى و نظر به ارتباط حق با قانون، اين «حقوق» را بيشتر بايد به معنى مجموع «حق» دانست. تا مجموعه مقررات، زيرا برخى از آنها هنوز در مرحله تکوین و پیدایش هستند و در همین مرحله است که مورد انکار و تکذیب قرار می گیرند و بعضی، از همین تازگى حقوق مالكيت معنوى، اين توهم را دارند كه هنوز مقرراتى درباره اين حقوق وضع نشده است و از این رو نباید آن را پذیرفت. در صورتی که چنین نیست و مقرراتی در این خصوص وضع شده است. اگرچه باید بی درنگ افزود که پایه و مبنای این مقررات، کنوانسیون های خارجی است.

منابع