ماده ۲۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ۲۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری:''' (اصلاحی ۱۰ˏ۰۲ˏ۱۴۰۲) [[دادخواست]] و ضمائم آن باید به تعداد طرف شکایت به اضافه یک نسخه تهیه شود. پذیرش دادخواست در شعب بدوی، تجدید نظر و [[هیئت عمومی دیوان عدالت اداری|هیئت عمومی دیوان]] به یکی از روشهای زیر امکان‌پذیر است:
'''ماده ۲۳ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری:''' (اصلاحی 1402/02/10) [[دادخواست]] و ضمائم آن باید به تعداد طرف شکایت به اضافه یک نسخه تهیه شود. پذیرش دادخواست در شعب بدوی، تجدید نظر و [[هیئت عمومی دیوان عدالت اداری|هیئت عمومی دیوان]] به یکی از روشهای زیر امکان‌پذیر است:


۱ ـ ثبت از طریق سامانه‌های الکترونیکی قضائی
۱ ـ ثبت از طریق سامانه‌های الکترونیکی قضائی
خط ۹: خط ۹:
تاریخ ثبت دادخواست در هر یک از مراجع مذکور تاریخ تقدیم دادخواست است.
تاریخ ثبت دادخواست در هر یک از مراجع مذکور تاریخ تقدیم دادخواست است.


تبصره (الحاقی ۱۰ˏ۰۲ˏ۱۴۰۲)ـ دیوان می‌تواند در ارائه خدمات قضائی در تمام مراحل اعم از پذیرش دادخواست، تبادل لوایح، رسیدگی و صدور رأی و ابلاغ و اجرای احکام از مقررات حاکم بر رسیدگی الکترونیکی موضوع ماده (۶۵۵) قانون آیین دادرسی کیفری الحاقی مصوب ۸ /۷ /۱۳۹۳ و سایر قوانین و مقررات مربوط استفاده نماید. در این موارد مراجع رسیدگی کننده در دیوان ترتیبات مقرر در رسیدگی الکترونیکی را ملاک عمل قرار می‌دهند.
تبصره (الحاقی 1402/02/10)ـ دیوان می‌تواند در ارائه خدمات قضائی در تمام مراحل اعم از پذیرش دادخواست، تبادل لوایح، رسیدگی و صدور رأی و ابلاغ و اجرای احکام از مقررات حاکم بر رسیدگی الکترونیکی موضوع ماده (۶۵۵) قانون آیین دادرسی کیفری الحاقی مصوب ۸ /۷ /۱۳۹۳ و سایر قوانین و مقررات مربوط استفاده نماید. در این موارد مراجع رسیدگی کننده در دیوان ترتیبات مقرر در رسیدگی الکترونیکی را ملاک عمل قرار می‌دهند.


== نکات توضیحی تفسیری دکترین ==
== نکات توضیحی تفسیری دکترین ==