نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات پژوهش های موردی پژوهشکده حقوق|عنوان پژوهش=نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری|سفارش دهنده=وزارت دادگستری}}
{{جعبه اطلاعات پژوهش های موردی پژوهشکده حقوق|عنوان پژوهش=نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری|سفارش دهنده=وزارت دادگستری}}
مطابق [[اصل ۱۶۰ قانون اساسی]]، وزیر دادگستری مسئولیت کلیه مسائل مربوط به روابط [[قوه قضاییه]] با [[قوه مجریه]] و [[قوه مقننه]] را بر عهده دارد. در راستای انجام بخشی از این وظیفه است که در [[قوانین]] و مقررات مختلف حضور [[وزیر]] یا نمایندگان این [[وزارت‌خانه‌]] در ستادها، شوراها، کمیسیون‌ها، کمیته‌ها و مراجع مختلف پیش‌بینی شده است. '''پژوهش نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری''' در ارجاع [[وزیر دادگستری]] به [[پژوهشکده حقوق و قانون ایران]] و با هدف سازماندهی و مستندسازی سوابق و مستندات سازمانی به صورت به‌روز شده و مدون در رابطه با وضعیت نظام نمایندگی‌های وزارت دادگستری در مراجع مختلف در ۲۴۲ صفحه تدوین شده است.
'''پژوهش نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری''' عنوان پژوهشی است که توسط [[پژوهشکده حقوق و قانون ایران]] انجام شده‌است.
 
مطابق [[اصل ۱۶۰ قانون اساسی]]، وزیر دادگستری مسئولیت کلیه مسائل مربوط به روابط [[قوه قضاییه]] با [[قوه مجریه]] و [[قوه مقننه]] را بر عهده دارد. در راستای انجام بخشی از این وظیفه است که در [[قوانین]] و مقررات مختلف حضور [[وزیر]] یا نمایندگان این [[وزارت‌خانه‌]] در ستادها، شوراها، کمیسیون‌ها، کمیته‌ها و مراجع مختلف پیش‌بینی شده است. پژوهش نظام مدیریت نمایندگی ها در وزارت دادگستری در ارجاع [[وزیر دادگستری]] به پژوهشکده حقوق و قانون ایران و با هدف سازماندهی و مستندسازی سوابق و مستندات سازمانی به صورت به‌روز شده و مدون در رابطه با وضعیت نظام نمایندگی‌های وزارت دادگستری در مراجع مختلف در ۲۴۲ صفحه تدوین شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==