مرکز داوری اتاق ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۸: خط ۸:
ب- دبیرکل.
ب- دبیرکل.


ج- داوران.<ref>[[ماده ۴ قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران]]</ref> گفتنی است هیات مدیره از رئیس و یکی از نواب رئیس اتاق ایران، رئیس یا نایب رئیس اتاق تهران، دبیرکل اتاق ایران و سه نفر از [[بازرگان|بازرگانان]] و مدیران بصیر و خوشنام صنایع و معادن به انتخاب هیات نمایندگان اتاق ایران تشکیل خواهد شد. مدت تصدی هیات مدیره سه سال و ریاست آن با رئیس اتاق ایران خواهد بود.انتخاب مجدد اعضای آن بلامانع می باشد. هیات مدیره نحوه تشکیل جلسات خود را تعیین می نماید و برای رسمیت یافتن جلسات، حضور حداقل پنج نفر از اعضاء الزامی است.تصمیمات این هیات با اکثریت نسبی نافذ خواهد بود.<ref>[[ماده ۵ قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران]]</ref>
ج- داوران.<ref>[[ماده ۴ قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران]]</ref> گفتنی است هیات مدیره از رئیس و یکی از نواب رئیس اتاق ایران، رئیس یا نایب رئیس اتاق تهران، دبیرکل اتاق ایران و سه نفر از [[بازرگان|بازرگانان]] و مدیران بصیر و خوشنام صنایع و معادن به انتخاب هیات نمایندگان اتاق ایران تشکیل خواهد شد. مدت تصدی هیات مدیره سه سال و ریاست آن با رئیس اتاق ایران خواهد بود.انتخاب مجدد اعضای آن بلامانع می باشد. هیات مدیره نحوه تشکیل جلسات خود را تعیین می نماید و برای رسمیت یافتن جلسات، حضور حداقل پنج نفر از اعضاء الزامی است.تصمیمات این هیات با اکثریت نسبی نافذ خواهد بود.<ref>[[ماده ۵ قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران]]</ref>وظایف و اختیارات هیات مدیره نیز بشرح زیر است:
 
الف- تهیه و پیشنهاد آئین نامه های داخلی"مرکز" در ارتباط با نحوه ارائه خدمات و هزینه داوری (به استثنای تعرفه های داوری) و امور مالی و استخدامی برای تصویب به هیات نمایندگان اتاق ایران.(تعیین تعرفه های داوری بر طبق قوانین و مقررات جاری کشور می باشد.)
 
ب- تهیه و پیشنهاد بودجه سالانه برای تایید به هیات نمایندگان اتاق ایران.
 
ج- تهیه و پیشنهاد اصلاح این اساسنامه و اعلام آن به مراجع قانونی مربوط از طریق هیات رئیسه اتاق ایران.
 
د- انتخاب و عزل دبیرکل.<ref>[[ماده ۶ قانون اساسنامه مرکز داوری اتاق ایران]]</ref>
== مواد مرتبط ==
== مواد مرتبط ==