ماده 9 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

بدون خلاصۀ ویرایش
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ٩ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران:''' انواع مجمع عمومی عبارتند از:  
'''ماده ۹ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران مصوب ۱۳۵۶,۰۳,۱۷:''' شرکت و شرکتهای فرعی آن از تسهیلات زیر استفاده خواهند نمود:


١ مجمع عمومی عادی
الف بدون تحصیل پروانه ولی با انجام تشریفات گمرکی آنچه را منحصرا برای عملیات خود در ایران ضروری بداند از قبیل ماشین آلات کارخانه ها و اجزای آن افزار و ادوات و قطعات یدکی – مواد شیمیایی و مواد معدنی – مصالح ساختمانی و اثاثه – وسائل حمل و نقل و وسائل ایمنی و آموزشی – وسائل مخابراتی – خطوط لوله و تلمبه – تجهیزات بارگیری و اسکله – تأسیسات بندری – وسائل آزمایشگاه – دارو و کلیه لوازم طبی بیمارستانها و درمانگاهها از خارج کشور وارد نماید.


٢ – مجمع عمومی فوق العاده
شرکتهای وابسته در مورد تحصیل پروانه ورود کالا از مقررات عمومی مملکتی استفاده خواهند نمود.


* [[ماده ٨ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده قبلی]]
در مواردی که دولت اخذ پروانه های مخصوص را مانند پروانه ورود مواد محترق و داروهای مخدر ضروری بداند شرکت تشریفات اخذ پروانه را انجام خواهد داد.
 
شرکت و شرکتهای فرعی و شرکتهای وابسته آن از مزایا و معافیتهای مقرر در بند ج از ماده ۳ قانون تشویق صادرات و تولید مصوب ۴ اسفند ۱۳۳۳(۲۵۱۳) و سایر قوانین مملکتی استفاده خواهند نمود. استفاده از معافیت مقرر در ماده ۹۷ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب اسفند ۱۳۴۸(۲۵۲۸) در مورد طرحهای به خصوص منوط به پیشنهاد شرکت و تصویب وزارت امور اقتصادی و دارایی خواهد بود.
 
شرکتهای وابسته که پیش از تاریخ تصویب این اساسنامه طبق قراردادهای مصوب مجلسین و یا قراردادهایی که به استناد قانون توسعه صنایع پتروشیمی مصوب تیر ماه ۱۳۴۴ (۲۵۲۴) و قانون توسعه صنعت گاز مصوب اردیبهشت ماه ۱۳۵۱ (۲۵۳۱) منعقد گردیده است به کار پرداخته اند کماکان از مزایا و معافیتهای مقرر در قراردادهای مربوط به خود برخوردار خواهند بود.
 
ادارات گمرک ایران در ترخیص کالاهای وارداتی شرکت و شرکتهای فرعی و وابسته آن حق اولویت قائل خواهند بود و کلیه تسهیلات لازم را در این باره فراهم خواهند آورد.
 
کالاهای مزبور بدون احتیاج به ارائه مدرک به معافیت ترخیص خواهد شد و مدارک لازم در هر مورد حین یا پس از ترخیص به گمرک ارسال خواهد گردید.
 
شرکت و شرکتهای فرعی و وابسته آن می توانند کالاهایی را که با استفاده از معافیت گمرکی وارد نموده اند به یکدیگر انتقال دهند و این گونه انتقالات در حکم واردات مستقیم شرکت انتقال گیرنده تلقی می شود.
 
کالاهایی که شرکت یا شرکتهای فرعی و وابسته به آن وارد نموده و بعدا به آن احتیاج نداشته باشند نسبت به فروش آن در داخل یا صدور آن به خارج آزاد خواهند بود. و هر گاه کالاهای مذکور با معافیت از حقوق گمرکی وارد شده باشد فروش آن در داخل مشروط به پرداخت حقوق گمرکی است.
 
شرکت و شرکتهای فرعی و وابسته آن مکلفند در مورد کالاهایی که در داخل کشور تهیه می شود و از حیث قیمت و مقدار و نوع و مرغوبیت و مشخصات احتیاجات آنها را مرتفع می کند از محصولات و مصنوعات کشور استفاده کنند.
 
ب – صادرات مواد نفتی از پرداخت حقوق گمرکی و هر نوع مالیات و عوارض به دولت و ادارات محلی و شهرداریها معاف خواهد بود ولی شرکت اظهارنامه هایی را که برای آمار گمرکی لازم است تهیه و به گمرک محل تسلیم خواهد کرد.
 
* [[ماده 8 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده قبلی]]
* [[ماده 10 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده بعدی]]
* [[ماده 10 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده بعدی]]


{{مواد قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران}}
{{مواد قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران}}
[[رده:مواد قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران]]
[[رده:مواد قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران]]
۱۰۱٬۸۷۴

ویرایش