رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر اخراج کارگر بر استحقاق حق سنوات

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر اخراج کارگر بر استحقاق حق سنوات: هر گاه کارگر در انجام وظایف محوله قصور ورزد و یا آیین نامه های انضباطی کارگاه را نقض نماید، در صورت حصول شرایط اخراج، مستحق دریافت حق سنوات می باشد.

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری شماره ۹۴۰۹۹۷۰۹۵۶۲۰۲۵۵۰
شماره دادنامه۹۴۰۹۹۷۰۹۵۶۲۰۲۵۵۰
تاریخ دادنامه۱۳۹۴/۱۲/۲۴
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شعبهانتقالی
گروه رأیاداری
موضوعتاثیر اخراج کارگر بر استحقاق حق سنوات
قاضیاحمدرحیمی
نبی اله کرمی

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

با عنایت به محتویات پرونده نظر به اینکه درخصوص اضافه کاری مدت ۱۲۰ ساعت ماهیانه بدون انجام اضافه کاری گزارش بازرس اداره کار و گزارش های صادره از محل کار مأموریت محاسبه پرداخت ۱۲۰ ساعت فوق العاده اضافه کار هیچگونه سند و مدرکی از جانب شرکت مبداء که حاکی از مخالفت شرکت مذکور باشد ارائه نگردیده است، لذا نامبرده مستحقق دریافت اضافه کاری بوده و در خصوص ترک کار نیز با توجه به ماده ۲۷ قانون کار کارگری که قصور تخلفی از مقررات و آئین نامه های انضباطی داشته باشد، در صورت احراز شرایط اخراج استحقاق حق سنوات و حق السعی را دارا می باشد، در این خصوص که شرکت کار تلقی می گردد به طریق اولی این امر محقق خواهد شد. لذا اظهارات اداره طرف شکایت به رأی صادره معترض عنه وفق موازین قانونی تشخیص و حکم به رد شکایت صادر و اعلام می گردد. درخصوص شکایت آقای غ. ا. ل مبنی بر وارد ثالث با توجه به رأی صادره و موضوع اظهار نظر، [در] این خصوص منتفی و لذا قرار رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رأی صادره ظرف مدت ۲۰ روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر در شعب تجدید نظر دیوان می باشد.

رئیس شعبه ۱۱ دیوان عدالت اداری - عزیزی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

نظر به اینکه اعتراضات تجدید نظرخواه به کیفیتی نیست که اساس استنباط شعبه بدوی را مخدوش نماید و یا سبب تزلزل و نتیجتا نقض رای معترض به شود و از آنجایی که دادنامه مورد اعتراض منطبق با موازین قانونی صادر شده است و از جهت رعایت اصول و قواعد دادرسی نیز عاری از اشکال و ایراد می باشد، لذا با رد تقاضای تجدید نظرخواهی با استناد به ماده ۷۱ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری رای معترض به عینا تایید و استوار می گردد. رای صادره قطعی است و نسبت به ورود ثالث تجدید نظرخواه دوم می بایست در شعب بدوی دادخواست خود را تقدیم می نمود؛ اولا این مرحله از رسیدگی وجاهت ندارد، ثانیا با تایید دادنامه تجدید نظرخواسته، خواسته وارد ثالث انجام شده است و در مجموع قرار رد ورود ثالث صادر و اعلام می گردد.

رئیس و مستشار شعبه ۱۲ تجدید نظر دیوان عدالت اداری

رحیمی کرمی