آیین دادرسی دعاوی خانوادگی با تاکید بر قانون حمایت خانواده مصوب 1391: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «آیین دادرسی دعاوی خانوادگی با تأکید بر قانون حمایت خانواده مصوب 1391 نام مقاله ای است از انیسه نوراحمدی و احمد رضوانی منفرد شماره هفتاد و هفت، دوره بیست و هفتم (آبان۱۴۰۱) دوفصلنامه فقه و حقوق خانواده (ندای صادق) منتشر شده‌است. == چکیده == قا...» ایجاد کرد)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۹ آوریل ۲۰۲۳، ساعت ۰۰:۲۴

آیین دادرسی دعاوی خانوادگی با تأکید بر قانون حمایت خانواده مصوب 1391 نام مقاله ای است از انیسه نوراحمدی و احمد رضوانی منفرد شماره هفتاد و هفت، دوره بیست و هفتم (آبان۱۴۰۱) دوفصلنامه فقه و حقوق خانواده (ندای صادق) منتشر شده‌است.

چکیده

قانون حمایت خانواده مصوب 1/12/1391 را باید منشأ ایجاد تحولاتی نو دربارة دعاوی خانوادگی دانست. یکی از این تحولات, پیش بینی مقررات جدید دربارة آیین دادرسی این دعاوی است. این قانون, در مراحل مختلف طرح دعوای خانوادگی, رسیدگی و صدور حکم و اجرای آن, احکام خاصی را وضع کرده است که در قوانین قبلی وجود نداشته است. عدم لزوم رعایت تشریفات آیین دادرسی, هم چنین رسیدگی و صدور رأی با حضور و اعمال الزامی رأی قاضی مشاور زن و امکان اجرای دستور موقت بدون نیاز به تأیید رئیس حوزه قضایی و بدون لزوم پرداخت خسارت احتمالی و تأمین محکوم به از دیگر تحولات ایجادشده است. در این مقاله, نوآوری های قانون حمایت خانواده در مورد آیین دادرسی دعاوی خانوادگی تبیین می شود.

کلیدواژه ها

  • قاضی
  • دادگاه
  • خانواده
  • حکم
  • آیین دادرسی

مواد مرتبط