کارکردهای نظری و عملی پلیس فتا در پیشگیری از جرایم سایبری و موانع حاکم بر آن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''کارکردهای نظری و عملی پلیس فتا در پیشگیری از جرایم سایبری و موانع حاکم بر آن''' نام مقاله ای از امین امیریان فارسانی و محمود مالمیر و محمود اشرافی و مسعود حیدریان بوده که در دوره دهم شماره سی و پنجم (بهار 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین...» ایجاد کرد)
 
خط ۱۳: خط ۱۳:
== مواد مرتبط ==
== مواد مرتبط ==


* ماده 4 قانون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
* [[ماده 4 قانون نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران]]

نسخهٔ ‏۲۶ ژوئیهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۱۶

کارکردهای نظری و عملی پلیس فتا در پیشگیری از جرایم سایبری و موانع حاکم بر آن نام مقاله ای از امین امیریان فارسانی و محمود مالمیر و محمود اشرافی و مسعود حیدریان بوده که در دوره دهم شماره سی و پنجم (بهار 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

حجم فراوانی از اطلاعات مورد نیاز جامعه امروز، با استفاده از رایانه ها و شبکه های مرتبط به آن تولید، ذخیره، ارسال و توسعه می یابد. صنایع تجاری جهان در روز به تنهایی میلیون ها دلار معامله های خود را از طریق شبکه جهانی اینترنت انجام می دهند. لذا تمایل روزافزون به استفاده از آن شرایط و بستر مساعدی برای ظهور جرایم در فضای سایبری به وجود آورده و گسترش آن موجب بروز آسیب ها و خسارت های گوناگون در جوامع گردیده است. پلیس به عنوان یکی از نهادهای مسئول برقراری امنیت و مقابله با جرایم در کشورها، وظیفه و نقش بسیار مهمی در مبارزه با این جرایم را دارد. پژوهش حاضر با روش توصیفی؛ تحلیلی و با هدف نشان دادن جایگاه پلیس فتا در پیشگیری از جرایم سایبری و نقش تأمین کننده ی آن در امنیت انجام شده است . در کنار تمام مزایا و پاداش هایی که از پلیس فتا به سیستم عدالت کیفری تزریق می شود موانع و محدودیت های مهمی چون عدم امنیت شغلی و حرفه ای بودن بزهکار را باید در نظر داشت .یافته های این پژوهش نشان می دهد که آموزش تخصصی به پلیس و گشت زنی و مراقبت در فضای مجازی در خصوص اینترنت و رایانه باعث خواهد شد تا این نقش از پلیس کارآمدتر جلوه کند.

کلیدواژه ها

  • پیشگیری از جرم
  • جرائم سایبری
  • نهاد پلیس
  • فضای سایبر

مواد مرتبط