ماده 24 منشور ملل متحد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده 24 منشور ملل متحد''': 1- برای تأمین عملیات سریع و مؤثر سازمان اعضای آن مسئولیت اصلی نگاهداری صلح و امنیت بین المللی را بعهده شورای امنیت گذاشته و اعتراف می نمایند که در حین انجام وظایفی که این مسئولیت بعهده شورای مزبور میگذارد شورا بنام آ...» ایجاد کرد)
 
(ابرابزار)
خط ۱: خط ۱:
'''ماده 24 منشور ملل متحد''':
'''ماده ۲۴ منشور ملل متحد''':


1-  برای تأمین عملیات سریع و مؤثر سازمان اعضای آن مسئولیت اصلی نگاهداری صلح و امنیت بین المللی را بعهده شورای امنیت گذاشته و اعتراف می نمایند که در حین انجام وظایفی که این مسئولیت بعهده شورای مزبور میگذارد شورا بنام آنها اقدام میکند .  
# برای تأمین عملیات سریع و مؤثر سازمان اعضای آن مسئولیت اصلی نگاهداری صلح و امنیت بین‌المللی را بعهده شورای امنیت گذاشته و اعتراف می‌نمایند که در حین انجام وظایفی که این مسئولیت بعهده شورای مزبور می‌گذارد شورا بنام آنها اقدام می‌کند.
 
# شورای امنیت در انجام این وظایف بر طبق مقاصد و اصول ملل متحد اقدام خواهد نمود ـ اختیارات مخصوصی که برای امکان انجام وظایف مذکور به شورای امنیت داده شده درفصل ششم و هفتم و هشتم و دوازدهم معین است.
2- شورای امنیت در انجام این وظایف بر طبق مقاصد و اصول ملل متحد اقدام خواهد نمود ـ اختیارات مخصوصی که برای امکان انجام وظایف مذکور به شورای امنیت داده شده درفصل ششم و هفتم و هشتم و دوازدهم معین است .  
۳- شورای امنیت گزارشهای سالیانه و عند الاقتضاگزارشهای مخصوصی به مجمع عمومی تقدیم می‌دارد که مجمع عمومی آنها را تحت مطالعه در آورد.
 
3- شورای امنیت گزارشهای سالیانه و عند الاقتضاگزارشهای مخصوصی به مجمع عمومی تقدیم میدارد که مجمع عمومی آنها را تحت مطالعه در اورد .

نسخهٔ ‏۶ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۹:۲۰

ماده ۲۴ منشور ملل متحد:

  1. برای تأمین عملیات سریع و مؤثر سازمان اعضای آن مسئولیت اصلی نگاهداری صلح و امنیت بین‌المللی را بعهده شورای امنیت گذاشته و اعتراف می‌نمایند که در حین انجام وظایفی که این مسئولیت بعهده شورای مزبور می‌گذارد شورا بنام آنها اقدام می‌کند.
  2. شورای امنیت در انجام این وظایف بر طبق مقاصد و اصول ملل متحد اقدام خواهد نمود ـ اختیارات مخصوصی که برای امکان انجام وظایف مذکور به شورای امنیت داده شده درفصل ششم و هفتم و هشتم و دوازدهم معین است.

۳- شورای امنیت گزارشهای سالیانه و عند الاقتضاگزارشهای مخصوصی به مجمع عمومی تقدیم می‌دارد که مجمع عمومی آنها را تحت مطالعه در آورد.