تأثیر دیوان‌های کیفری بین‌المللی بر تعریف جرم نسل زدایی

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۵ ژوئن ۲۰۲۴، ساعت ۲۲:۲۷ توسط Fariba-Ranjbar (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''تأثیر دیوان‌های کیفری بین‌المللی بر تعریف جرم نسل زدایی''' نام مقاله ای پویان بیگلری و لیلا رئیسی و محمود جلالی بوده که در دوره نهم شماره سی و یکم (بهار 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == بررسی عملکرد و تاثی...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

تأثیر دیوان‌های کیفری بین‌المللی بر تعریف جرم نسل زدایی نام مقاله ای پویان بیگلری و لیلا رئیسی و محمود جلالی بوده که در دوره نهم شماره سی و یکم (بهار 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

بررسی عملکرد و تاثیر دیوان ھای کیفری بین المللی بر تعریف جرم نسل زدایی یکی از پر چالش ترین مباحث حقوق کیفری بین المللی بوده است. تعریفی که در کنوانسیون منع و مجازات نسل زدایی مورخ ١٩٤٨ ارایھ شده است فقط گروه ھای ذکر شده در کنوانسیون را مشمول حمایت دانستھ است کھ خود یکی از چالش ھای اساسی این کنوانسیون را ایجاد نموده است. از سوی دیگر اعمال موجد وصف نسل زدایی کھ در ھمین ماده ذکر شده، سؤالات دیگری را مطرح می سازد. بنابراین روند فعالیت دیوان کیفری بین المللی رواندا و دیگر دیوان ھای کیفری بین المللی در راستای تفسیر کنوانسیون مذکور و تأثیر متقابل دیوان ھای کیفری بر کنوانسیون کاملا روشن می باشد. این تأثیر مربوط بھ نزدیک شدن دیوان بھ اھداف بنیادین حقوق بین الملل کیفری می باشد کھ ھدف اصلی آن بی کیفر نماندن جنایات بین المللی بوده است. در نھایت چالش دیوان ھای کیفری بین المللی با متن کنوانسیون، در مورد تعریف و تفسیر گروه ھای تحت حمایت و مصادیق نسل زدایی و عناصر جرم نسل زدایی می باشد کھ دیوان ھای کیفری بین المللی با اساسنامه و اسناد و رویھ خود، سعی در رسیدگی قضایی خویش با عصر کنونی دارند.

کلیدواژه ها

  • نسل زدایی
  • دیوان های کیفری بین المللی

مواد مرتبط