ماده ۴۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
جز (Wikihagh admin صفحهٔ ماده 444 قانون آيين دادرسي كيفري را به ماده ۴۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری منتقل کرد: فارسی سازی نویسه ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
مرجع رسيدگي به درخواست تجديدنظر از آراء و تصميمات دادگاه اطفال و نوجوانان ، شعبه اي از دادگاه تجديدنظر استان است كه مطابق با شرايط مقرر در اين قانون و با ابلاغ رئيس قوه قضائيه تعيين مي گردد . مرجع فرجام خواهي از آراء و تصميمات دادگاه كيفري يك ويژه رسيدگي به جرائم اطفال و نوجوانان ، ديوان عالي كشور است .
'''ماده ۴۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری''':مرجع رسيدگي به درخواست تجديدنظر از آراء و تصميمات دادگاه اطفال و نوجوانان ، شعبه اي از دادگاه تجديدنظر استان است كه مطابق با شرايط مقرر در اين قانون و با ابلاغ رئيس قوه قضائيه تعيين مي گردد . مرجع فرجام خواهي از آراء و تصميمات دادگاه كيفري يك ويژه رسيدگي به جرائم اطفال و نوجوانان ، ديوان عالي كشور است .
 
== نکات توضیحی تفسیری دکترین ==
بر خلاف ملاک و قاعده اصلی در خصوص تعیین مرجع صالح برای رسیدگی به درخواست تجدید نظر که همان « بررسی مجازات جرم» است، در خصوص جرایم ارتکابی توسط اطفال و نوجوانان، قانون گذار ملاک تعیین مرجع صالح برای اعتراض را  «دادگاه صادر کننده حکم» قرار داده است. بدین شرح که اگر مرجع صادر کننده حکم دادگاه اطفال و نوجوانان باشد، مرجع تجدید نظر شعبه اي از دادگاه تجديدنظر استان است كه با ابلاغ رئيس قوه قضائيه تعيين مي گردد. اما مرجع تجدید نظر از آراء دادگاه كيفري يك ويژه رسيدگي به جرائم اطفال و نوجوانان ، ديوان عالي كشور است . در این امر تفاوتی در میزان مجازات وجود ندارد.4714452

نسخهٔ ‏۲۰ آوریل ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۴۸

ماده ۴۴۴ قانون آیین دادرسی کیفری:مرجع رسيدگي به درخواست تجديدنظر از آراء و تصميمات دادگاه اطفال و نوجوانان ، شعبه اي از دادگاه تجديدنظر استان است كه مطابق با شرايط مقرر در اين قانون و با ابلاغ رئيس قوه قضائيه تعيين مي گردد . مرجع فرجام خواهي از آراء و تصميمات دادگاه كيفري يك ويژه رسيدگي به جرائم اطفال و نوجوانان ، ديوان عالي كشور است .

نکات توضیحی تفسیری دکترین

بر خلاف ملاک و قاعده اصلی در خصوص تعیین مرجع صالح برای رسیدگی به درخواست تجدید نظر که همان « بررسی مجازات جرم» است، در خصوص جرایم ارتکابی توسط اطفال و نوجوانان، قانون گذار ملاک تعیین مرجع صالح برای اعتراض را «دادگاه صادر کننده حکم» قرار داده است. بدین شرح که اگر مرجع صادر کننده حکم دادگاه اطفال و نوجوانان باشد، مرجع تجدید نظر شعبه اي از دادگاه تجديدنظر استان است كه با ابلاغ رئيس قوه قضائيه تعيين مي گردد. اما مرجع تجدید نظر از آراء دادگاه كيفري يك ويژه رسيدگي به جرائم اطفال و نوجوانان ، ديوان عالي كشور است . در این امر تفاوتی در میزان مجازات وجود ندارد.4714452