ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون مبارزه با پولشویی مصوب ۱۳۹۷
متن زیر جایگزین ماده ( 9 ) قانون می شود :
« ماده 9 - اصل مال و درآمد و عواید حاصل از ارتکاب جرم منشأ و جرم پولشویی ( و اگر موجود نباشد مثل یا قیمت آن ) مرتکبین جرم پولشویی مصادره می شود و همچنین چنانچه جمع اموال ، درآمد و عواید مذکور تا ده میلیارد ( 000 /000 /000 /10 ) ریال باشد به حبس تعزیری درجه پنج و ارقام بیشتر از آن به حبس تعزیری درجه چهار در هر دو مورد علاوه بر مجازات قبل به جزای نقدی معادل وجوه یا ارزش مالی که مورد پولشویی واقع گردیده محکوم می شوند .
تبصره 1 - چنانچه عواید حاصل از جرم به اموال دیگری تبدیل یا تغییر یافته باشد همان اموال و در صورت انتقال به ثالث با حسن نیت ، معادل آن از اموال مرتکب ضبط می شود .
تبصره 2 - صدور و اجرای حکم ضبط دارایی و منافع حاصل از آن در صورتی است که متهم به لحاظ جرم منشأ ، مشمول این حکم قرار نگرفته باشد .
تبصره 3 - مرتکبین جرم منشأ در صورت ارتکاب جرم پولشویی علاوه بر مجازات های مقرر مربوط به جرم منشأ ، به مجازات های پیش بینی شده در این قانون نیز محکوم خواهند شد . مرتکبین جرم پولشویی در صورت عدم ارتکاب جرم منشأ صرفاً به مجازات مقرر در این ماده محکوم می شوند .
تبصره 4 - در صورتی که جرم پولشویی به صورت سازمان یافته ارتکاب یابد ، موجب تشدید در مجازات به میزان یک درجه خواهد بود .
تبصره 5 - در صورتی که اشخاص حقوقی مرتکب جرم پولشویی شوند علاوه بر مجازات های مقرر در ماده ( 20 ) قانون مجازات اسلامی به جزای نقدی معادل دو تا چهار برابر وجوه یا ارزش مالی که مورد پولشویی واقع گردیده محکوم می شوند .
تبصره 6 - چنانچه این اموال متعلق به غیر باشد و در دادگاه صالحه مشخص شود که بدون اطلاع مالک استفاده شده یا اینکه مالک رضایت نداشته و این امر را به مراجع قانونی اعلام نموده یا اینکه امکان اعلام نداشته است به مالک آن مسترد می شود . »