ماده ۱۰ قانون مدیریت بحران کشور: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
جز (Wikihagh admin صفحهٔ ماده 10 قانون مدیریت بحران کشور را به ماده ۱۰ قانون مدیریت بحران کشور منتقل کرد: فارسی سازی نویسه ها)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
به منظور تسھيل انسجام، ھماھنگي و ھم افزايي فعاليت ھاي دستگاھھا و نھادھاي مشمول اين قانون در مديريت بحران، ستادھاي مديريت بحران در سطوح ملي، استاني و شھرستاني در سازمان، استانداري ھا و فرمانداري ھا به شرح زير ايجاد مي شود:
'''ماده ۱۰ قانون مدیریت بحران کشور:''' به منظور تسهیل انسجام، هماهنگی و هم افزایی فعالیت های دستگاهها و نهادهای مشمول این قانون در مدیریت بحران، ستادهای مدیریت بحران در سطوح ملی، استانی و شهرستانی در سازمان، استانداری ها و فرمانداری ها به شرح زیر ایجاد می شود:
الف ـ ستاد در سطح ملي به رياست وزير كشور، دبيري رئيس سازمان و با عضويت معاونان ذي ربط وزارتخانه ھاي كشور، نيرو، راه و شھرسازي، بھداشت، درمان و آموزش پزشكي، اطلاعات، ارتباطات و فناوري اطلاعات، نفت، جھاد كشاورزي، علوم، تحقيقات و فناوري، دفاع و پشتيباني نيروھاي مسلح، امور اقتصادي و دارايي، امورخارجه، فرھنگ و ارشاد اسلامي، دادگستري، صنعت، معدن و تجارت و تعاون، كار و رفاه اجتماعي و سازمان برنامه و بودجه كشور، سازمان انرژي اتمي، جمعيت ھلال احمر جمھوري اسلامي ايران، ستاد كل نيروھاي مسلح، بنياد مسكن انقلاب اسلامي، سازمان بھزيستي كشور، سازمان ھواشناسي كشور، سازمان صدا و سيماي جمھوري اسلامي ايران، سازمان بسيج مستضعفين، كميته امداد امام خميني(ره) و ساير دستگاھھاي مرتبط موضوع ماده (2) اين قانون، به تشخيص و دعوت دبير ستاد تشكيل مي شود.
 
ب ـ ستاد استان به رياست استاندار و ستاد شھرستان به رياست فرماندار با عضويت مديران در دستگاھھاي متناظر ستاد ملي و ھمچنين ساير دستگاھھاي مرتبط به تشخيص و دعوت رئيس ستاد تشكيل مي شود. مديران مديريت بحران استان و شھرستان، دبيران ستادھاي استان و شھرستان خواھند بود.
الف - ستاد در سطح ملی به ریاست وزیر کشور، دبیری رئیس سازمان و با عضویت معاونان ذی ربط وزارتخانه های کشور، نیرو، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اطلاعات، ارتباطات و فناوری اطلاعات، نفت، جهاد کشاورزی، علوم، تحقیقات و فناوری، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، امور اقتصادی و دارایی، امورخارجه، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دادگستری، صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان انرژی اتمی، جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، ستاد کل نیروهای مسلح، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، سازمان بهزیستی کشور، سازمان هواشناسی کشور، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، سازمان بسیج مستضعفین، کمیته امداد امام خمینی(ره) و سایر دستگاههای مرتبط موضوع ماده(۲) این قانون، به تشخیص و دعوت دبیر ستاد تشکیل می شود.
تبصره ـ ستاد به طور عادي حداقل ھر سه ماه يك بار و در شرايط اضطراري و وقوع بحران به تشخيص و دعوت رئيس ستاد در ھر زمان جلسه تشكيل مي دھد.
 
پ ـ در شرايط اضطراري، شھردار و بخشدار منطقه محل حادثه با دعوت رئيس ستاد موظفند در ستاد شھرستان حضور يابند. رئيس شوراي شھر و رئيس شوراي بخش منطقه محل حادثه به عنوان عضو ناظر در ستاد شھرستان حضور مي يابند.
ب - ستاد استان به ریاست استاندار و ستاد شهرستان  به ریاست فرماندار با عضویت مدیران در دستگاههای متناظر ستاد ملی و همچنین سایر دستگاههای مرتبط به تشخیص و دعوت رئیس ستاد تشکیل می شود. مدیران مدیریت بحران استان و شهرستان،  دبیران ستادهای استان و شهرستان خواهند بود.
تبصره١ـ در كلانشھر تھران علاوه بر فرماندار، استاندار و شھردار تھران نيز به تركيب ستاد اضافه مي شود و رياست ستاد با وزير كشور است.
 
تبصره٢ـ جلسات ستاد در شرايط عادي با حضور حداقل دوسوم اعضاء رسميت مي يابد و تصميمات ستاد با اكثريت آراي حاضرين اتخاذ مي شود. در شرايط اضطراري، تركيب ستاد محدود به وزارتخانه ھاي كشور، نيرو، راه و شھرسازي، بھداشت، درمان و آموزش پزشكي، ارتباطات و فناوري اطلاعات و نفت و جمعيت ھلال احمر جمھوري اسلامي ايران، سازمان صدا و سيماي جمھوري اسلامي ايران، ستاد كل نيروھاي مسلح و ساير دستگاھھاي مرتبط با بحران به تشخيص و دعوت رئيس ستاد است. نمايندگان دستگاھھاي يادشده مجاز به غيبت در جلسات ستاد در شرايط اضطراري نيستند. تصميمات ستاد در شرايط اضطراري توسط رئيس ستاد اتخاذ و ابلاغ مي شود و لازم الاجراء است.
تبصره - ستاد به طور عادی حداقل هر سه ماه یک بار و در شرایط اضطراری و وقوع بحران به تشخیص و دعوت رئیس ستاد در هر زمان جلسه تشکیل می دهد.
تبصره٣ـ در شرايط اضطراري، در ستاد استان، يك نماينده از بين نمايندگان استان به انتخاب نمايندگان ھمان استان و در ستاد شھرستان، نماينده شھرستان يا يك نماينده از بين نمايندگان شھرستان، به انتخاب نمايندگان ھمان شھرستان به عنوان عضو ناظر از مجلس شوراي اسلامي حضور مي يابند.
 
پ - در شرایط اضطراری،  شهردار و بخشدار منطقه محل حادثه با دعوت رئیس ستاد موظفند در ستاد شهرستان حضور یابند. رئیس شورای شهر و رئیس شورای بخش منطقه محل حادثه به عنوان عضو ناظر در ستاد شهرستان حضور می یابند.
 
تبصره۱- در کلانشهر تهران علاوه بر فرماندار، استاندار و شهردار تهران نیز به ترکیب ستاد اضافه می شود و ریاست ستاد با وزیر کشور است.
 
تبصره۲- جلسات ستاد در شرایط عادی با حضور حداقل دوسوم اعضاء رسمیت می یابد و تصمیمات ستاد با اکثریت آرای حاضرین اتخاذ می شود. در شرایط اضطراری، ترکیب ستاد محدود به وزارتخانه های کشور، نیرو، راه و شهرسازی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارتباطات و فناوری اطلاعات و نفت و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، ستاد کل نیروهای مسلح و سایر دستگاههای مرتبط با بحران به تشخیص و دعوت رئیس ستاد است. نمایندگان دستگاههای یادشده مجاز به غیبت در جلسات ستاد در شرایط اضطراری نیستند. تصمیمات ستاد در شرایط اضطراری توسط رئیس ستاد اتخاذ و ابلاغ می شود و لازم الاجراء است.  
 
تبصره۳- در شرایط اضطراری، در ستاد استان، یک نماینده از بین نمایندگان استان به انتخاب نمایندگان همان استان و در ستاد شهرستان، نماینده شهرستان یا یک نماینده از بین نمایندگان شهرستان، به انتخاب نمایندگان همان شهرستان به عنوان عضو ناظر از مجلس شورای اسلامی حضور می یابند.
 
{{مواد قانون مدیریت بحران کشور}}
 
[[رده: مواد قانون مدیریت بحران کشور]]

منوی ناوبری