ماده 36 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۳۶ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران:''' جلسات هیأت مدیره با حضور حداقل پنج نفر از اعضای اصلی رسمیت پیدا می کند و حضور رئیس یا نائب رئیس نیز برای رسمیت یافتن جلسات ضروری است. تصمیمات هیأت مدیره با اکثریت آراء حاضران در جلسه معتبر است و در ص...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ۳۶ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران:''' جلسات هیأت مدیره با حضور حداقل پنج نفر از اعضای اصلی رسمیت پیدا می کند و حضور رئیس یا نائب رئیس نیز برای رسمیت یافتن جلسات ضروری است. تصمیمات هیأت مدیره با اکثریت آراء حاضران در جلسه معتبر است و در صورت تساوی آراء، رأی رئیس جلسه قاطع است.
'''ماده ۳۶ قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران مصوب ۱۳۵۶,۰۳,۱۷:''' رییس هیأت مدیره و مدیر عامل بالاترین مقام اجرایی و اداری شرکت بوده و بر کلیه سازمانهای تابعه شرکت ریاست دارد و مسئول حسن جریان کلیه امور و حفظ حقوق و منافع و اموال شرکت می باشد و برای اداره امور شرکت و اجراء مصوبات هیأت مدیره دارای همه گونه حقوق و اختیارات تام و تمام بوده و نمایندگی شرکت را در مقابل کلیه مقامات قضایی کشوری و لشگری و مؤسسات و اشخاص اعم از ایرانی و خارجی با حق توکیل غیر خواهد داشت و می تواند تمام یا قسمتی از اختیارات خود را به هر یک از اعضاء هیأت مدیره و رؤسای قسمتهای شرکت به تشخیص خود تفویض کند تا اداره عملیات مختلف شرکت را که به این طریق به آنها محول می گردد زیر نظر و مسئولیت مستقیم وی بر عهده گیرند.


تبصره – اعضای علی البدل می توانند بدون داشتن حق رأی در جلسات هیأت مدیره شرکت نمایند.
اختیارات و وظایف رییس هیأت مدیره و مدیر عامل شامل موارد زیر می باشد:
 
الف عزل و نصب و ارتقاء و اعطای پاداش و اضافه حقوق و مزایا و اخذ تصمیم درباره کلیه امور استخدامی کارکنان شرکت اعم از ایرانی و یا خارجی طبق آیین نامه های شرکت.
 
ب – تعیین امضاء های مجاز و تعهدآور برای شرکت.
 
ج – اخذ و پرداخت وجوه و باز کردن حساب ریالی یا ارزی در بانکهای داخلی و خارجی در موارد مذکور با امضای رییس هیأت مدیره و مدیر عامل و امضای یک عضو هیأت مدیره عمل خواهد شد.
 
رییس هیأت مدیره و مدیر عامل می تواند یک یا چند نفر از اعضای هیأت مدیره را به این منظور انتخاب و معرفی نماید. رییس هیأت مدیره و مدیر عامل و عضو منتخب مزبور می توانند حق امضای خود را به کارمندان شرکت به تشخیص و مسئولیت خود واگذار نمایند.
 
د – اعمال نظارت های مالی و محاسباتی و حسابرسی نسبت به عملیات و معاملات و مخارج شرکت و بازرسی در کلیه امور شرکت و شعب و نمایندگیها و مؤسسات مربوط.
 
ه – تنظیم برنامه های طویل المدت متناسب با هدفهای شرکت همچنین تصویب طرحهای سازمانی و اجرای برنامه های آموزشی.
 
و – تعیین وظائف و حدود اختیارات و مسئولیتهای واحدهای مختلف شرکت.
 
قسمت سوم – هیأت عالی بازرسی


* [[ماده 35 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده قبلی]]
* [[ماده 35 قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران|مشاهده ماده قبلی]]

منوی ناوبری