جایگاه واجبات مالی و بدنی در وصیت: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات پایان نامه|عنوان=جایگاه واجبات مالی و بدنی در وصیت|رشته تحصیلی=حقوق خصوصی|دانشجو=طاهره اصحابی|استاد راهنمای اول=محمدجواد باقی زاده|مقطع تحصیلی=کارشناسی ارشد|سال دفاع=۱۳۹۷|دانشگاه=دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان}} '''جایگاه واجب...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲: خط ۲:
'''جایگاه واجبات مالی و بدنی در وصیت''' عنوان پایان نامه ای است که توسط [[طاهره اصحابی]]، با راهنمایی [[محمدجواد باقی زاده]]  در سال ۱۳۹۷ و در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دفاع گردید.
'''جایگاه واجبات مالی و بدنی در وصیت''' عنوان پایان نامه ای است که توسط [[طاهره اصحابی]]، با راهنمایی [[محمدجواد باقی زاده]]  در سال ۱۳۹۷ و در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان دفاع گردید.
==چکیده==
==چکیده==
از مواد ۸۲۵ و ۸۲۶ قانون مدنی این گونه استنباط می گردد, وصیت عملی است با ماهیت حقوقی که به موجب آن شخصی تصرف در اموال و حقوق مربوط به دوران بعد از فوت خود را به تصرفات زمان حیات خود متصل مینماید به عبارت دیگر وصیت عمل حقوقی است که به منظور تعیین جانشین برای بعد از فوت واقع می شود. طبق ماده ۸۴۳ قانون مدنی وصیت تا ثلث ترکه که نافذ است بنابراین هر کس مجاز است تا میزان یک سوم از اموال خود را خواه به نحو معین یا مشاعی یا کلی وصیت کند و اگر مازاد بر ثلث وصیت نماید در صورت عدم تنفیذ افرادی که در ماترک نفع هستند وصیت نسبت به زیاده از یک سوم باطل خواهد بود. ماهیت وصیت مجانی است. وصیت از نظر قانونی بردونوع می باشد ۱–وصیت تملیکی ۲–وصیت عهدی. قاعده توزیع و تقسیم ترکه به هنگام وجود وصیت واجب یا وصیت غیر واجب آن است که جزء مورد وصیت را تقسیم و توزیع کنند بر کسانی که مستحق اخذ آن می باشند و بعد از آن باقی مانده را بر ورثه تقسیم کنند. وصیت به واجبات بر دو نوع است: وصیت به واجبات مالی و وصیت به واجبات بدنی می باشد.
از مواد ۸۲۵ و ۸۲۶ قانون مدنی این گونه استنباط می گردد, وصیت عملی است با ماهیت حقوقی که به موجب آن شخصی تصرف در اموال و حقوق مربوط به دوران بعد از فوت خود را به تصرفات زمان حیات خود متصل مینماید به عبارت دیگر وصیت عمل حقوقی است که به منظور تعیین جانشین برای بعد از فوت واقع می شود. طبق [[ماده ۸۴۳ قانون مدنی]] وصیت تا ثلث ترکه که نافذ است بنابراین هر کس مجاز است تا میزان یک سوم از اموال خود را خواه به نحو معین یا مشاعی یا کلی وصیت کند و اگر مازاد بر ثلث وصیت نماید در صورت عدم تنفیذ افرادی که در ماترک نفع هستند وصیت نسبت به زیاده از یک سوم باطل خواهد بود. ماهیت وصیت مجانی است. وصیت از نظر قانونی بردونوع می باشد ۱–وصیت تملیکی ۲–وصیت عهدی. قاعده توزیع و تقسیم ترکه به هنگام وجود وصیت واجب یا وصیت غیر واجب آن است که جزء مورد وصیت را تقسیم و توزیع کنند بر کسانی که مستحق اخذ آن می باشند و بعد از آن باقی مانده را بر ورثه تقسیم کنند. وصیت به واجبات بر دو نوع است: وصیت به واجبات مالی و وصیت به واجبات بدنی می باشد.
==ساختار و فهرست پایان نامه==
==ساختار و فهرست پایان نامه==
چکیده
چکیده
خط ۱۴۳: خط ۱۴۳:
* موصی له
* موصی له
* وصی
* وصی
== مواد مرتبط ==
* [[ماده ۸۴۳ قانون مدنی]]

منوی ناوبری