شرایط و احکام و آثار توقیف دادرسی: تفاوت میان نسخه‌ها

پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات پایان نامه|عنوان=شرایط و احکام و آثار توقیف دادرسی|رشته تحصیلی=حقوق خصوصی|دانشجو=آیدا شاهرودی|استاد راهنمای اول=غلامرضا عبدلی|مقطع تحصیلی=کارشناسی ارشد|سال دفاع=۱۳۹۵|دانشگاه=دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود}} '''شرایط و احکام و آ...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۲: خط ۲:
'''شرایط و احکام و آثار توقیف دادرسی''' عنوان پایان نامه ای است که توسط [[آیدا شاهرودی]]، با راهنمایی [[غلامرضا عبدلی]]  در سال ۱۳۹۵ و در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دفاع گردید.
'''شرایط و احکام و آثار توقیف دادرسی''' عنوان پایان نامه ای است که توسط [[آیدا شاهرودی]]، با راهنمایی [[غلامرضا عبدلی]]  در سال ۱۳۹۵ و در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود دفاع گردید.
==چکیده==
==چکیده==
دادرسی عادلانه یکی از حقوق اساسی طرفین دعوی است که پس از طرح و مراجعه به مراجع قضایی و شروع به رسیدگی امتناع و توقف دعوا متصور نیست و دادگاه مکلف به دادرسی و بررسی ادعاها و اسناد و مدارک طرفین بوده است از سوی دیگر همین اصل بنیادی برای تحقق غایت دادرسی در برخی موارد مقتضی توقف است و با فوت و حجر و زوال سمت متوقف می گردد. بر اساس ماده ۱۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی در زمینه توقیف دادرسی را می توان به دو بخش تقسیم کرد، بخش اول، حالتی است که فوت یا حجر یا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران داشته باشد. بخش دوم، حالتی است که فوت یا حجر یا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران نداشته باشد . موارد دیگری نیز مانند عدم تهیه وسیله اجرای قرار ،و عدم پرداخت دستمزد کارشناس در مرحله تجدید نظر ممکن است از موجبات صدور قرار توقیف دادرسی گردد. این پایان نامه با توجه به اقتضای موضوع موارد مذکور را به روش توصیفی تحلیلی بررسی نموده که فوت یا حجریا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا جگونه موجب توقیف دادرسی می گردد .
دادرسی عادلانه یکی از حقوق اساسی طرفین دعوی است که پس از طرح و مراجعه به مراجع قضایی و شروع به رسیدگی امتناع و توقف دعوا متصور نیست و دادگاه مکلف به دادرسی و بررسی ادعاها و اسناد و مدارک طرفین بوده است از سوی دیگر همین اصل بنیادی برای تحقق غایت دادرسی در برخی موارد مقتضی توقف است و با فوت و حجر و زوال سمت متوقف می گردد. بر اساس [[ماده ۱۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی]] در زمینه توقیف دادرسی را می توان به دو بخش تقسیم کرد، بخش اول، حالتی است که فوت یا حجر یا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران داشته باشد. بخش دوم، حالتی است که فوت یا حجر یا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا تاثیری در دادرسی نسبت به دیگران نداشته باشد . موارد دیگری نیز مانند عدم تهیه وسیله اجرای قرار ،و عدم پرداخت دستمزد کارشناس در مرحله تجدید نظر ممکن است از موجبات صدور قرار توقیف دادرسی گردد. این پایان نامه با توجه به اقتضای موضوع موارد مذکور را به روش توصیفی تحلیلی بررسی نموده که فوت یا حجریا زوال سمت یکی از اصحاب دعوا جگونه موجب توقیف دادرسی می گردد .
==ساختار و فهرست پایان نامه==
==ساختار و فهرست پایان نامه==
چکیده
چکیده
خط ۱۵۶: خط ۱۵۶:
* حجر
* حجر
* زوال سمت
* زوال سمت
== مواد مرتبط ==
* [[ماده ۱۰۵ قانون آیین دادرسی مدنی]]

منوی ناوبری