تحلیل قرارداد داوری با تکیه بر قواعد عمومی تعهد به ضرر ثالث: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''تحلیل قرارداد داوری با تکیه بر قواعد عمومی تعهد به ضرر ثالث''' نام مقاله ای از عباس میرشکاری و محسن سلیمی است که شماره یکم (بهار و تابستان 1399) فصلنامه حقوق خصوصی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکیده == تعهد به ضرر ثالث نهادی حقوقی است که ب...» ایجاد کرد)
 
خط ۱۶: خط ۱۶:
* [[ماده ۴۶۵ قانون آیین دادرسی مدنی|ماده 465 قانون آیین دادرسی مدنی]]
* [[ماده ۴۶۵ قانون آیین دادرسی مدنی|ماده 465 قانون آیین دادرسی مدنی]]
* بند5 [[ماده 11 قانون داوری تجاری بین المللی]]
* بند5 [[ماده 11 قانون داوری تجاری بین المللی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1399]]

نسخهٔ ‏۲۵ مارس ۲۰۲۳، ساعت ۰۲:۰۵

تحلیل قرارداد داوری با تکیه بر قواعد عمومی تعهد به ضرر ثالث نام مقاله ای از عباس میرشکاری و محسن سلیمی است که شماره یکم (بهار و تابستان 1399) فصلنامه حقوق خصوصی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

تعهد به ضرر ثالث نهادی حقوقی است که به موجب آن طرفین یک قرارداد مقرر می‌دارند تعهدی معین به وسیلة بیگانه‌ای که در انعقاد قرارداد نقشی ندارد ایفا شود. در قرارداد داوری نیز طرفین حل‌وفصل اختلاف خویش را بر عهدة ثالثی قرار می‌دهند که در انعقاد پیمان میان آن‌ها دخالتی نداشته است. این پژوهش با پرورش این دیدگاه که قرارداد داوری می‌تواند مصداق یک تعهد به ضرر ثالث باشد در پی تحلیل و مقایسة این دو نوع رابطة قراردادی با یک‌دیگر است. در این زمینه می‌توان بر این باور بود که فقط در صورتی که در قرارداد داوری داور معین شده باشد می‌توان چنین رابطه‌ای را یک تعهد به ضرر ثالث تلقی کرد.

کلیدواژه ها

  • تعهد
  • ثالث
  • داور
  • قرارداد

مواد مرتبط