آثار حقوقی فساد بر قراردادهای نفت و گاز: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''آثار حقوقی فساد بر قراردادهای نفت و گاز''' نام مقاله ای از جعفر نوری یوشانلویی و عصمت شاهمرادی است که در دوره سوم شماره یکم(فروردین 1396) نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکیده == نفت به‌منزلۀ کالای راهبردی بستری من...» ایجاد کرد)
 
(+ 5 categories using HotCat)
خط ۱۶: خط ۱۶:


* [[اصل 49 قانون اساسی]]
* [[اصل 49 قانون اساسی]]
[[رده:مقالات جعفر نوری یوشانلوئی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1396]]
[[رده:مقالات عصمت شاهمرادی]]
[[رده:مقالات نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]
[[رده:مقالات شماره یکم نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]

نسخهٔ ‏۱۸ مهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۲۶

آثار حقوقی فساد بر قراردادهای نفت و گاز نام مقاله ای از جعفر نوری یوشانلویی و عصمت شاهمرادی است که در دوره سوم شماره یکم(فروردین 1396) نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

نفت به‌منزلۀ کالای راهبردی بستری مناسب برای بروز فساد در کشورهای صاحب نفت و ساختار شرکت‌های عظیم نفتی پدید می‌آورد. این تحقیق با بررسی موردی یک پرونده، ابتدا فهرستی از علل و موارد فساد در پروژه‌های نفت و گاز ارائه می‌د‌هد، سپس با تحلیل آرای داوری و قضایی مربوطه، قابلیت ابطال این قراردادها و نقش قانون ماهوی و قانون حاکم بر داوری را بررسی می‌کند. اقدام به فساد در مقایسه با فساد ماهوی قرارداد، استقلال موافقت‌نامۀ داوری و اشتباه در انتخاب مقر داوری بدون دانش کافی در مورد قانون مقر، علاوه بر ناممکن‌بودن توقف رسیدگی به اعتراض نسبت به رأی داوری، از جمله موضوعاتی است که مبحث دوم مقاله به آن می‌پردازد. در مبحث نهایی راهکارهای پیشنهادی با توجه به قوانین داخلی و بین‌المللی معرفی می‌شود.

کلیدواژه

  • اقدام به فساد
  • داوری
  • فساد
  • قرارداد های نفتی
  • قانون مقر
  • کرسنت

مواد مرتبط