حق دسترسی به وکیل در محاکم کیفری بین‌المللی یوگسلاوی، رواندا و دادگاه کیفری بین‌المللی از دیدگاه حقوق بشر: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''حق دسترسی به وکیل در محاکم کیفری بین‌المللی یوگسلاوی، رواندا و دادگاه کیفری بین‌المللی از دیدگاه حقوق بشر'''نام مقاله ای از جعفر کوشا و علیرضا تقی پور است که در دوره صفر شماره دهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است. ==...» ایجاد کرد)
 
 
(۲ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱۰: خط ۱۰:
* دادگاه های کیفری بین المللی
* دادگاه های کیفری بین المللی
* حق دسترسی به وکیل
* حق دسترسی به وکیل
[[رده:مقالات جعفر کوشا]]
[[رده:مقالات علیرضا تقی پور]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1385]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره دهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مقالات حقوق بین‌الملل]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۲۱:۴۶

حق دسترسی به وکیل در محاکم کیفری بین‌المللی یوگسلاوی، رواندا و دادگاه کیفری بین‌المللی از دیدگاه حقوق بشرنام مقاله ای از جعفر کوشا و علیرضا تقی پور است که در دوره صفر شماره دهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است.

چکیده

در طول نیم قرن گذشته، تحولات عمده­ای در زمینة حقوق متهم رخ داده است. اسناد بین­المللی حقوق بشر و نهادهایی مانند دادگاه اروپایی حقوق بشر و کمیته حقوق بشر سازمان ملل که برای نظارت بر اجرای مقررات این اسناد به وجود آمده­اند، نقش مهمی در این راستا ایفا کرده­اند. حق دسترسی و برخورداری از مساعدت وکیل ، از جمله این حقوق به شمار می­رود. این موضوع که محاکم کیفری بین­المللی برای یوگسلاوی و رواندا و دادگاه کیفری بین­المللی به عنوان تابعان حقوق بین­الملل، تا چه اندازه خود را ملزم به رعایت این حق با توجه به مقررات حقوق بشر دانسته­اند، موضوع مقاله حاضر را تشکیل می­دهد.

کلید واژه ها

  • اسناد بین المللی حقوق بشر
  • نهاد های نظارتی حقوق بشر
  • دادگاه های کیفری بین المللی
  • حق دسترسی به وکیل