اثر بازگشت تحریم‌های ثانویۀ آمریکا بر صنعت نفت و گاز ایران: فرصت‌ها و تهدیدها: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''اثر بازگشت تحریم‌های ثانویۀ آمریکا بر صنعت نفت و گاز ایران: فرصت‌ها و تهدیدها''' نام مقاله ای از سید محمد حسن رضوی و فاطمه زین الدین است که در دوره چهارم شماره یکم(فروردین 1397)نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکید...» ایجاد کرد)
 
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱۲: خط ۱۲:
* قانون سیسادا
* قانون سیسادا
* قانون دفاع ملی آ»ریکا
* قانون دفاع ملی آ»ریکا
[[رده:نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]
[[رده:مقالات شماره یکم نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]
[[رده:مقالات سید محمد حسن رضوی]]
[[رده:مقالات فاطمه زین الدینی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1397]]
[[رده:مقالات حقوق نفت]]
[[رده:مقالات حقوق انرژی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۲۲

اثر بازگشت تحریم‌های ثانویۀ آمریکا بر صنعت نفت و گاز ایران: فرصت‌ها و تهدیدها نام مقاله ای از سید محمد حسن رضوی و فاطمه زین الدین است که در دوره چهارم شماره یکم(فروردین 1397)نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

بازگشت تحریم­های ثانویۀ آمریکا در هجدهم اردیبهشت‌ماه 1397، باعث ایجاد نظم حقوقی جدیدی در خصوص فعالیت­های سرمایه­گذاری و تجاری با ایران، به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. تحریم­هایی که هدف آن، افراد و شرکت­های غیرآمریکایی بوده و به صورت فراسرزمینی، همۀ کنشگران و فعالان مرتبط با بازار ایران را هدف قرار می­دهد. مقالۀ پیش رو بر آن است تا با مطالعۀ تطبیقی تحریم­های اقتصادی اِعمال­شده در فاصلۀ سال­های 1389 تا 1392، آثار آنها بر اقتصاد و صنعت نفت و گاز ایران و تحریم­های ثانویۀ اِعمال­شده از هجدهم اردیبهشت‌ماه 1397 را در وضعیت کنونی اقتصاد ایران، فرصت­ها و تهدیدهای پیش روی صنعت نفت و گاز و اقتصاد ایران در برخورد با اِعمال دوبارۀ تحریم­های ثانویۀ آمریکا شناسایی کرده و از این طریق، به ارائۀ راهکار برای پیشگیری و کاهش آثار منفی تحریم­های ثانویۀ اقتصادی جدید بپردازد.

کلیدواژه

  • تحریم های ثانویه آمریکا
  • بازگشت تحریم های اقتصادی
  • صنعت نفت و گاز
  • دسترسی به بازار آمریکا
  • قانون سیسادا
  • قانون دفاع ملی آ»ریکا