بررسی مفهوم، جایگاه و نمادهای حقوق فولکلور: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(+ 5 categories using HotCat)
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۳ نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''بررسی مفهوم، جایگاه و نمادهای حقوق فولکلور''' نام مقاله ای از [[نجاد علی الماسی]] و [[بهنام حبیبی]] است که  در دوره صفر شماره دهم [[فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]] منتشر شده است.
'''بررسی مفهوم، جایگاه و نمادهای حقوق فولکلور''' نام مقاله ای از [[نجاد علی الماسی]] و [[بهنام حبیبی]] است که  در دوره صفر شماره یازدهم [[فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۱۳: خط ۱۳:
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1385]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1385]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره دهم  فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره یازدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات نجاد علی الماسی]]
[[رده:مقالات نجاد علی الماسی]]
[[رده:مقالات بهنام حبیبی درگاه]]
[[رده:مقالات بهنام حبیبی درگاه]]
[[رده:مقالات حقوق مالکیت فکری]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۵:۴۰

بررسی مفهوم، جایگاه و نمادهای حقوق فولکلور نام مقاله ای از نجاد علی الماسی و بهنام حبیبی است که در دوره صفر شماره یازدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است.

چکیده

" فولک" (Folk) به معنی "مردم" و "لور" (Lore) به معنی "دانستنی‌ها" و "علم" به کار می‌رود و کلمة فولکلور (Folklore) در مفهوم اصطلاحی به معنی فرهنگ و دانش بومی بوده و عبارت است از مجموعه آثار و خلاقیت‌های یک قوم یا گروه مشخص و معین و یا به وسعت یک ملت که مشتمل بر ارکان ملموس و عینی و غیرملموس مثل محصولات ادبی و هنری، عقاید و آداب و رسوم، دانش و تکنولوژی و طبابت بومی و... می‌باشد و اصولاً دارای ویژگی‌های دیرینگی، قلمرو معین و شیوة رفتار است. قلمرو حقوق فولکلور نیز به طور کلی در بر گیرندة «فولکلور هنری»، «تکنولوژی و علم بومی» ، «ادبیات عامه (بومی)»، «عادات و رسوم و رویه‌های معمول عامه» است. «حقوق فولکلور» که وظیفة شناسایی و حمایت مفهوم و نمادهای «فولکلور» را برعهده دارد، باعث به وجود آمدن تلاش‌های ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی گشته که از ضرورت توجه به این شاخه از جامعه‌شناسی حقوقی نشأت می‌گیرد.

کلیدواژه ها

  • حقوق فولکلور
  • نمادهای فولکلور
  • دانش سنتی
  • مالکیت فکری