رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره اعمال ضوابط ارتقای شغلی پس از بازنشستگی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای شعبه دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۲۰۹۹۷۰۹۰۰۲۰۰۰۹۷|تاریخ دادنامه=۱۳۹۲/۰۲/۲۱|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=|قاضی=|موضوع=اعمال ضوابط ارتقای شغلی پس از بازنشستگی|گروه رأی=اداری}}'''رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره اعمال ضوابط ارتقا...» ایجاد کرد)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۳۳

رای شعبه دیوان عدالت اداری شماره ۹۲۰۹۹۷۰۹۰۰۲۰۰۰۹۷
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۹۰۰۲۰۰۰۹۷
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۲/۲۱
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه دیوان عدالت اداری
گروه رأیاداری
موضوعاعمال ضوابط ارتقای شغلی پس از بازنشستگی

رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره اعمال ضوابط ارتقای شغلی پس از بازنشستگی: ضوابط نحوه ارتقای شغلی کارمندان موضوع بخشنامه شماره ۵۵۵۸۸/۲۰۰ ۲۷/۱۰/۸۹ معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور، نسبت به کسانی که قبل از تصویب آن بازنشسته شده اند، قابل اعمال نیست.

رأی شعبه دیوان عدالت اداری

خواسته شاکیه، برقراری رتبه خبره ارتقای شغلی موضوع تصویب نامه شماره ۲۵۵۲/ت۲۹۹۳۳ مورخ ۲۶/۱۱/۸۳ هیأت وزیران می باشد. با بررسی اوراق و محتویات پرونده و ملاحظه لوایح جوابیه مشتکی عنهما ثبت شده به شماره های ... دفتر این شعبه، نظر به این که به دلالت حکم کارگزینی شماره ... مورخ ۱۸/۵/۸۳، مشارالیها رتبه ارشد ارتقای شغلی را در تاریخ ۱/۴/۸۳ کسب نموده است و با توجه به این که به موجب بند ۳ مصوبه یاد شده، [برای] ارتقای هریک از رتبه های خبره و عالی، توقف به مدت پنج سال ضرورت دارد و با عنایت به مراتب، [زمان] انقضای مدت توقف در رتبه ارشد از ۱/۴/۸۳ دقیقا تاریخ ۱/۴/۸۸ می باشد که با اجرایی شدن فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری از ۱/۱/۸۸ مطابق تبصره یک ماده ۶۵ قانون اخیرالذکر، ارتقای شاغلان به رتبه های بالاتر بر اساس عواملی نظیر ابتکار و خدمت، میزان افزایش مهارت ها، انجام خدمات برجسته طی دوره های آموزشی و میزان جلب رضایت ارباب رجوع متناسب با ویژگی های مشاغل که به تصویب شورای توسعه مدیریت می رسد، صورت می گیرد و با توجه به این که تصویب ضوابط نحوه ارتقای کارمندان در طبقات و رتبه های جدول حق شغل، توسط شورای توسعه مدیریت طی بخشنامه شماره ۵۵۵۸۸/۲۰۰ مورخ ۲۷/۱۰/۸۹ معمول و ابلاغ گردیده و قبل از تصویب ضوابط مزبور، امکان اجرای حکم مقرر در تبصره یک ماده ۶۵ قانون مدیریت خدمات کشوری وجود نداشته و با عنایت به این که شاکیه قبل از تصویب ضوابط مربوط در تاریخ ۲/۷/۸۹ بازنشسته شده است، بنابراین اعمال مصوبه یاد شده در حق مشارالیها امکان پذیر نبوده و رأی وحدت رویه شماره ۹۴۰ مورخ ۲۱/۱۲/۹۱ هیأت محترم عمومی دیوان عدالت اداری مبین همین معناست. بنابراین خواسته غیروارد تشخیص و مستندا به تبصره ماده قانونی فوق الذکر و رأی وحدت رویه یاد شده و با رعایت ماده ۷ قانون دیوان عدالت اداری مصوب ۸۵، حکم به رد شکایت صادر و اعلام می گردد. رأی صادره قطعی است.

رئیس شعبه ۲ دیوان عدالت اداری مستشار شعبه

مهدوی حسینی طباطبایی