رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره رسیدگی به تخلفات ساختمانی در بافت روستایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای شعبه دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۲۰۱۰۶۶|تاریخ دادنامه=۱۳۹۲/۰۵/۱۳|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=|قاضی=|موضوع=رسیدگی به تخلفات ساختمانی در بافت روستایی|گروه رأی=اداری}}'''رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره رسیدگی به تخلفا...» ایجاد کرد)
(بدون تفاوت)

نسخهٔ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۴۴

رای شعبه دیوان عدالت اداری شماره ۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۲۰۱۰۶۶
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۹۰۳۲۰۱۰۶۶
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۵/۱۳
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه دیوان عدالت اداری
گروه رأیاداری
موضوعرسیدگی به تخلفات ساختمانی در بافت روستایی

رای شعبه دیوان عدالت اداری درباره رسیدگی به تخلفات ساختمانی در بافت روستایی: کمیسیون ماده صد قانون شهرداری، اختیار و صلاحیت رسیدگی به تخلفات ساختمانی که در بافت روستا واقع می-شوند را ندارد، هر چند روستا بعد از احداث بنا، تبدیل به شهر شده باشد

رأی شعبه دیوان عدالت اداری

در خصوص شکایت نامبرده به طرفیت شهرداری به خواسته فوقالاشعار [اعتراض به رأی شماره .... کمیسیون ماده صد]؛ با توجه به مجموع محتویات پرونده و اسناد و مدارک موجود در آن و لایحه دفاعیه طرف شکایت که به شماره ..... ثبت دفتر لوایح این شعبه گردیده است، نظر به اینکه برابر مدارک ارائه شده از ناحیه شاکی بنای مستحدثه در بافت و محدوده روستا قرار دارد و دارای طرح هادی می باشد و مدارک و مستندات بخشداری و استانداری که توسط شاکی ارائه گردیده، مبین این موضوع است. لذا شهرداری و کمیسیون ماده صد اختیار و صلاحیت رسیدگی به تخلفات ساختمانی که در بافت روستا می باشد [را] ندارد و حتی چنانچه بعد از احداث بنا و الحاق آن [تبدیل] به شهر شده باشد، زیرا برابر رأی وحدت رویه هیأت عمومی دیوان عدالت اداری به شماره ۲۶۶-۸/۵/۸۵، کمیسیون ماده صد در این خصوص صلاحیت ورود و رسیدگی ندارد. بنابراین دعوی مطروحه را وارد تشخیص و به استناد مواد ۷ و ۱۴ قانون دیوان رأی معترض عنه را نقض و مقرر می دارد، کمیسیون هم عرض با در نظر گرفتن مراتب فوق، طبق مقررات قانونی مجددا به موضوع رسیدگی نماید. این رأی قطعی است.

رئیس شعبه ۳۲ دیوان عدالت اداری مستشار شعبه

کریمی تبار رسالتی