مقدمه علم حقوق (کاتوزیان): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
{{جعبه اطلاعات کتاب|نویسنده=[[ناصر کاتوزیان]]|کشور=ایران|زبان=فارسی|تعداد_صفحات=374|تاریخ_نشر=1402|ناشر=[[گنج دانش]]|محل ناشر فارسی=تهران|موضوع=[[کلیات حقوق]]}}
'''''مقدمه علم حقوق''''' نام کتابی است از [[ناصر کاتوزیان]] که توسط [[انتشارات گنج دانش]] به چاپ رسیده‌است.
'''''مقدمه علم حقوق''''' نام کتابی است از [[ناصر کاتوزیان]] که توسط [[انتشارات گنج دانش]] به چاپ رسیده‌است.


خط ۴: خط ۶:
کتاب مقدمه علم حقوق در ۲ بخش تدوین گردیده‌است.
کتاب مقدمه علم حقوق در ۲ بخش تدوین گردیده‌است.


در بخش اول از قواعد حقوق بحث شده و مباحثی همچون: مبنا و هدف حقوق، اوصاف [[قاعده حقوقی]]، دانش حقوق و شاخه‌های آن، منابع حقوق، قلمرو اجرای حقوق مطرح می‌گردد.
# در بخش اول از قواعد حقوق بحث شده و مباحثی همچون: مبنا و هدف حقوق، اوصاف [[قاعده حقوقی]]، دانش حقوق و شاخه‌های آن، منابع حقوق، قلمرو اجرای حقوق مطرح می‌گردد.
 
# بخش دوم به مباحث پیرامون حقوق فردی اختصاص دارد. اقسام [[حق]]، منابع حق فردی، تملک و انتقال و زوال حق، اجرای حق از جمله عناوینی است که در این بخش مورد مطالعه قرار گرفته‌است.
بخش دوم به مباحث پیرامون حقوق فردی اختصاص دارد. اقسام [[حق]]، منابع حق فردی، تملک و انتقال و زوال حق، اجرای حق از جمله عناوینی است که در این بخش مورد مطالعه قرار گرفته‌است.


== بخشی از کتاب ==
== بخشی از کتاب ==

نسخهٔ کنونی تا ‏۲۳ دسامبر ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۲۹

مقدمه علم حقوق
نویسنده(ها)ناصر کاتوزیان
کشورایران
مکان ناشر فارسی: تهران
زبانفارسی
موضوع(ها)کلیات حقوق
ناشرگنج دانش
تاریخ نشر
1402
شمار صفحات374



مقدمه علم حقوق نام کتابی است از ناصر کاتوزیان که توسط انتشارات گنج دانش به چاپ رسیده‌است.

محتوای کتاب

کتاب مقدمه علم حقوق در ۲ بخش تدوین گردیده‌است.

  1. در بخش اول از قواعد حقوق بحث شده و مباحثی همچون: مبنا و هدف حقوق، اوصاف قاعده حقوقی، دانش حقوق و شاخه‌های آن، منابع حقوق، قلمرو اجرای حقوق مطرح می‌گردد.
  2. بخش دوم به مباحث پیرامون حقوق فردی اختصاص دارد. اقسام حق، منابع حق فردی، تملک و انتقال و زوال حق، اجرای حق از جمله عناوینی است که در این بخش مورد مطالعه قرار گرفته‌است.

بخشی از کتاب

این کتاب برای دانشجویان حقوق تدوین یافته‌است تا مقدمه ای بر کاوش‌های آینده آنان باشد. هدف این است که ذهن دانشجو آماده فرا گرفتن مطالب اصلی این دانش شود و پیش از گام نهادن در راهی چنین دشوار به اجمال آن را بشناسد. این مقدمه ترکیبی از مطالب گوناگون فلسفه حقوق و شعبه‌های حقوق خصوصی است. نویسنده کتاب کوشیده‌است با ساده کردن و گردآوری نظریه‌های کلی حقوق، دانشجویان را با شیوه‌های علمی تحقیق آشنا سازد و معلومات عمومی لازم را در اختیارشان بگذارد تا در پژوهش‌های خود خطا و درست را از هم باز بشناسد. این کتاب کار خود را از مشاهده نظام حقوقی، تحقیق در عناصر پایدار و ساخت ارگانیک آن آغاز می‌کند تا مفاهیم و فنون و روش ها و مهمترین ساخت های عقلانی را استخراج کند.