فساد مالی و راه کارهای پیش گیری از آن: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''فساد مالی و راه کارهای پیش گیری از آن''' نام مقاله ای از الهام جعفرپور صادق و اعظم عدالتجو بوده که در دوره ششم شماره بیست و دوم (زمستان 1392) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == امروزه فساد مالی صاحبان مقام و قدرت در...» ایجاد کرد)
 
(+ 10 categories using HotCat)
 
خط ۱۶: خط ۱۶:
* [[ماده 25 قانون دیوان محاسبات کشور]]
* [[ماده 25 قانون دیوان محاسبات کشور]]
* [[اصل 174 قانون اساسی]]
* [[اصل 174 قانون اساسی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1392]]
[[رده:مقالات دوره ششم شماره بیست و دوم فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مقالات اعظم عدالتجو]]
[[رده:مقالات الهام جعفرپور صادق]]
[[رده:فساد مالی]]
[[رده:پیشگیری]]
[[رده:نظام اقتصادی]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۶ آوریل ۲۰۲۴، ساعت ۱۹:۵۵

فساد مالی و راه کارهای پیش گیری از آن نام مقاله ای از الهام جعفرپور صادق و اعظم عدالتجو بوده که در دوره ششم شماره بیست و دوم (زمستان 1392) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

امروزه فساد مالی صاحبان مقام و قدرت درسطح داخلی کشورها و نیز در سطح جهانی، به چالش اساسی در جوامع بشری تبدیل شده است. گوناگونی مصادیق فساد مالی از یک سو و عواقب مخرب آن در نظام اقتصادی کشورها از سوی دیگر، بر اهمیت توجه به این جرم و راه کارهای پیش گیری و مبارزه با آن می افزاید. تشکیل کنوانسیون سازمان ملل متحد برای مبارزه با فساد، از اقدامات دولت ها برای مبارزه با این پدیده در سطح بین المللی است، اما توجه به راه کارهای پیش گیری از فساد در سطح داخلی کشورها نیز بسیار مهم است. بنابراین توجه به پیش گیری وضعی، اجتماعی و زودرس از جرم فساد مالی در حقوق داخلی خالی از فایده نیست .این امر موضوعی است که در این مقاله پس از ارایه ی شناختی مختصر از مفهوم فساد مالی، به آن پرداخته و سپس راه کارهایی برای مبارزه با این امر ارایه می گردد.

کلیدواژه ها

  • فساد مالی
  • پیش گیری وضعی
  • پیش گیری اجتماعی
  • پیش گیری زودرس

مواد مرتبط