سلامتی در معاملات دولتی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''سلامتی در معاملات دولتی''' نام مقاله ای از رضا طجرلو و بهزاد قربانی درآباد است که در دوره دوم شماره یکم(فروردین 1395)نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکیده == معاملات دولتی فرایند تأمین کالا و خدمات عمومی از سوی دولت...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(۲ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱۱: خط ۱۱:
* منابع عمومی
* منابع عمومی
* مدیریت مطلوب
* مدیریت مطلوب
[[رده:مقالات رضا طجرلو]]
[[رده:مقالات بهزاد قربانی درآباد]]
[[رده:مقالات نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]
[[رده:مقالات شماره یکم نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1395]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مقالات حقوق اقتصادی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در نشریات]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ دسامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۲۹

سلامتی در معاملات دولتی نام مقاله ای از رضا طجرلو و بهزاد قربانی درآباد است که در دوره دوم شماره یکم(فروردین 1395)نشریه مطالعات حقوق انرژی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

معاملات دولتی فرایند تأمین کالا و خدمات عمومی از سوی دولت‌ها برای بخش خصوصی است. انجام این فرایند از مراحل مختلف تشکیل شده است و به دلیل تعارض منافع بخش عمومی و خصوصی نسبت به فساد و سوء‎استفادۀ مالی در وضعیت آسیب‌پذیرتری قرار دارد. در این راستا از جمله موضوعات مطرح‌شده در سطح جهانی، سلامتی در معاملات دولتی است که به معنای استفاده از منابع عمومی در راستای منفعت عمومی است. با توجه به اهمیت معاملات دولتی در اقتصاد سازمان‌های دولتی، نهادهای عمومی و آسیب‌پذیری مراحل مختلف تأمین کالاها و خدمات عمومی، حفظ سلامتی و پیشگیری از خطرها و تهدیدات وارده بر معاملات دولتی ایجاب می‌کند اصول و ساز و کارهای پیش‌بینی تا مصرف منابع مالی دولت به گونۀ بهینه صورت گیرد. در مقالۀ حاضر مفهوم و مبانی سلامتی، معاملات دولتی، اصول، معیارها و رویکردهای حاکم بر ارتقای سلامت در معاملات دولتی بررسی شده و هدف این تحقیق بررسی سلامتی در معاملات دولتی و نقش اصول حاکم بر آن در حفظ و ارتقای سلامتی در رسیدن به اهداف معاملات دولتی است.

کلیدواژه ها

  • سلامتی
  • رویکردهای حاکم بر ارتقاء سلامتی
  • معاملات دولتی
  • منابع عمومی
  • مدیریت مطلوب