نگاهی تطبیقی به اجرای حقوق بین‌الملل در محاکم ملی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
خط ۱: خط ۱:
'''نگاهی تطبیقی به اجرای حقوق بین‌الملل در محاکم ملی''' نام مقاله ای است از [[علی ایزدی]] که در [[شماره سه دوره چهل و پنج (مهر 1394) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران]] منتشر شده است.
'''نگاهی تطبیقی به اجرای حقوق بین‌الملل در محاکم ملی''' نام مقاله ای است از [[علی ایزدی]] که در شماره سه دوره چهل و پنج (مهر 1394) [[فصلنامه مطالعات حقوق عمومی]] دانشگاه تهران منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==

نسخهٔ ‏۹ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۲۲:۳۵

نگاهی تطبیقی به اجرای حقوق بین‌الملل در محاکم ملی نام مقاله ای است از علی ایزدی که در شماره سه دوره چهل و پنج (مهر 1394) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران منتشر شده است.

چکیده

امروزه، حقوق بین‌الملل صرفاً به تنظیم روابط دولت‌ها نمی‌پردازد و حقوق زیادی را برای اشخاص به رسمیت شناخته است. با وجود این، متناسب با اعطای این حقوق، سازوکار اجرای آنها در سطح بین‌المللی ایجاد نشده است. جامعۀ بین‌المللی به علت فقدان اقتدارات مرکزی اعم از اجرایی، تقنینی و قضایی ساختار نامتمرکزی دارد و در فقدان عوامل اجرایی مرکزی، حقوق بین‌الملل به شدت متکی به اقدامات نهادهای حقوقی داخلی است. از این میان، دادگاه‌های داخلی کشورها از بهترین ابزارهای اجرای حقوق بین‌الملل هستند. دستگاه قضایی مستقل از قوۀ مجریه که از استانداردهای بین‌المللی برخوردار باشد مسلماً بهترین مرجع برای تفسیر، اجرا و توسعۀ حقوق بین‌الملل است. پژوهش حاضر در صدد است رویه‌ها و رویکردهای محاکم ملی کشورها در اجرا و توسعة حقوق بین‌الملل را مورد بررسی قرار دهد.

کلیدواژه ها

  • حقوق بین الملل عرفی
  • دوگانگی حقوقی
  • رویکرد فراملی
  • رویکرد ملی
  • معاهده
  • یگانگی حقوقی

مواد مرتبط