اصل عدم مداخله دیپلماتیک (رهیافت‌های حقوق بین‌الملل و حقوق اسلام): تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''اصل عدم مداخله دیپلماتیک (رهیافت‌های حقوق بین‌الملل و حقوق اسلام)''' نام مقاله ای از سید مصطفی میرمحمدی است که در دوره صفر شماره هفدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است. == چکیده == عدم مداخله دیپلماتیک، یکی از جلوه‌های...» ایجاد کرد)
 
 
(یک نسخهٔ میانیِ ایجادشده توسط همین کاربر نشان داده نشد)
خط ۹: خط ۹:
* عدم مداخله دیپلماتیک
* عدم مداخله دیپلماتیک
* حقوق بین الملل اسلامی
* حقوق بین الملل اسلامی
[[رده:مقالات سید مصطفی میر محمدی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1388]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره هفدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مقالات حقوق بین‌الملل]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۵ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۴۱

اصل عدم مداخله دیپلماتیک (رهیافت‌های حقوق بین‌الملل و حقوق اسلام) نام مقاله ای از سید مصطفی میرمحمدی است که در دوره صفر شماره هفدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است.

چکیده

عدم مداخله دیپلماتیک، یکی از جلوه‌های شناسایی اصل عدم مداخله و به عنوان یکی از اصول اساسی حاکم بر روابط دوستانه مابین دولت‌هاست. حقوق بین‏الملل از یک‌سو با اعطای مصونیت به نمایندگان سیاسی و از سوی دیگر با اعلام وظیفه آنان در احترام به قوانین و مقررات دولت پذیرنده و عدم مداخله در امور داخلی، میان منافع دولت فرستنده و پذیرنده، توازن ایجاد کرده است. مسلمانان از عصر رسالت تاکنون، از دیپلماسی و نمایندگان سیاسی در ابلاغ رسالت اسلامی و در روابط بین‏الملل بهره گرفته‎اند. این وظیفه فرهنگی و تبلیغی، اصل عدم مداخله در امور داخلی را انکار نمی‏کند و آن را به عنوان یک قاعده کلی می‏پذیرد.

کلیدواژه‌ها

  • اصل عدم مداخله
  • عدم مداخله دیپلماتیک
  • حقوق بین الملل اسلامی