ماده 155 قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۱۵۵ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی:''' منسوخه ۰۴/۱۱/۱۳۹۴ - پس از تصویب کلیات و در شور نهایی طرح ها و لوایح، اولویت رسیدگی به پیشنهادها در جلسه علنی به ترتیب زیر خواهد بود: ۱– پیشنهاد بازگشت به لایحه دولت یا طرح اصلی. ۲– پیشنهاد حذف...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ۱۵۵ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی:''' منسوخه ۰۴/۱۱/۱۳۹۴ - پس از تصویب کلیات و در شور نهایی طرح ها و لوایح، اولویت رسیدگی به پیشنهادها در جلسه علنی به ترتیب زیر خواهد بود: ۱– پیشنهاد بازگشت به لایحه دولت یا طرح اصلی. ۲– پیشنهاد حذف کل ماده. ۳– پیشنهاد چاپ شده کمیسیونهای فرعی. ۴– پیشنهاد حذف جزء و پیشنهادهای چاپ شده نمایندگان باتشخیص اولویت جامع بودن توسط یکی از اعضاء هیأت رئیسه. ۵– رأی گیری برای اصل ماده. ۶– رأی گیری برای حذف کل ماده درصورتی که اصل ماده رأی نیاورد. ۷– پیشنهادهای جدید نمایندگان. ۸– ارجاع به کمیسیون، به تشخیص رئیس جلسه(درصورتی که پیشنهادهای فوق الذکررأی نیاورد).
'''ماده ۱۵۵ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی:''' اصلاحی ۰۴/۱۱/۱۳۹۴ - ارجاع طرح یا لایحه یا مواردی از آن از جلسه علنی به کمیسیون به جز آنچه که در این آیین نامه به طور صریح تعیین شده است با پیشنهاد رئیس جلسه و تصویب مجلس انجام می شود. ارجاع باید به همان کمیسیون گزارش دهنده صورت گیرد. کمیسیون باید فقط موارد ارجاعی را رسیدگی و گزارش خود را ظرف یک هفته به هیأت رئیسه تسلیم نماید تا با تعیین اولویت در دستور هفتگی درج شود.


تبصره۱ (منسوخه ۰۴/۱۱/۱۳۹۴)– درصورت تصویب پیشنهاد بازگشت به لایحه دولت یا طرح اصلی، پیشنهاد بندهای (۳) و (۴)پذیرفته می شود.
* [[ماده 155 قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی|مشاهده ماده قبلی]]
 
* [[ماده 156 قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی|مشاهده ماده بعدی]]
* [[ماده 154 قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی|مشاهده ماده قبلی]]
* [[ماده 155 قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی|مشاهده ماده بعدی]]


{{مواد قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی}}
{{مواد قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی}}
[[رده:مواد قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی]]
[[رده:مواد قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۳ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۴:۰۶

ماده ۱۵۵ قانون آئین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی: اصلاحی ۰۴/۱۱/۱۳۹۴ - ارجاع طرح یا لایحه یا مواردی از آن از جلسه علنی به کمیسیون به جز آنچه که در این آیین نامه به طور صریح تعیین شده است با پیشنهاد رئیس جلسه و تصویب مجلس انجام می شود. ارجاع باید به همان کمیسیون گزارش دهنده صورت گیرد. کمیسیون باید فقط موارد ارجاعی را رسیدگی و گزارش خود را ظرف یک هفته به هیأت رئیسه تسلیم نماید تا با تعیین اولویت در دستور هفتگی درج شود.