اصول حاکم بر شرکت های تعاونی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''اصول حاکم بر شرکت های تعاونی''' نام مقاله ای از جلیل مالکی و غلام عباس یوسفی بوده که در دوره نهم شماره سی و دوم (تابستان 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است. == چکیده == تعاونی یکی از اشکال همیاری درعصر جدید است...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
(یک نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط یک کاربر دیگر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''اصول حاکم بر شرکت های تعاونی''' نام مقاله ای از [[جلیل مالکی]] و [[غلام عباس یوسفی]] بوده که در دوره نهم شماره سی و دوم (تابستان 1395) [[فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]] منتشر شده است.
'''اصول حاکم بر شرکت های تعاونی''' نام مقاله ای از [[جلیل مالکی]] و [[غلامعباس یوسفی]] بوده که در دوره نهم شماره سی و دوم (تابستان 1395) [[فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۹: خط ۹:
* اصول حاکم بر تعاونی ها
* اصول حاکم بر تعاونی ها
* اتحادیه بین الملل تعاون
* اتحادیه بین الملل تعاون
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1395]]
[[رده:فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات دوره نهم شماره سی و دوم فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی]]
[[رده:مقالات جلیل مالکی]]
[[رده:مقالات غلامعباس مالکی]]
[[رده:مقالات حقوق تجارت]]
[[رده:شرکت تعاونی]]
[[رده:مقالات منتشر شده در نشریات]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ دسامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۲۸

اصول حاکم بر شرکت های تعاونی نام مقاله ای از جلیل مالکی و غلامعباس یوسفی بوده که در دوره نهم شماره سی و دوم (تابستان 1395) فصلنامه تحقیقات حقوقی بین المللی منتشر شده است.

چکیده

تعاونی یکی از اشکال همیاری درعصر جدید است . تعاونیها که دراغلب کشورها توسط اقشارمختلف و با هدفهای گوناگون فعالیت خود را آغاز نموده اند ، سعی کرده اند خود را با شیوه های نوین سازمانهای اقتصادی تطبیق داده و درصدد ورفع مسائل و مشکلات اعضای خود برآیند. تعاونی در قالب سازمانی شکل میگیرد که از افراد تشکیل می شود و گرایش به همگرایی درسطوح مختلف را دارد. تعاونی اجتماع اختیاری افرادی است که به منظور تامین نیازها و اهداف مشترک اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی خود از طریق اجتماعی و فرهنگی خود از طریق اداره و نظارت دموکراتیک موسسه ای با مالکیت مشاع با همدیگر توافق نموده اند. تعاونیها برای ارزشهای خود یاری ، مسئولیت پذیری ، دموکراسی ، برابری، انصاف اتحاد استوارند. اعضاء طبق راه و رسم موسسان تعاونی خود را به ارزشهای اخلاقی ، صداقت ،آ زادی ، مسئولیت اجتماعی و توجه به دیگران معتقد میباشند . اصول حاکم بر تعاونیها دستورالعملهای است که طبق آنها تعاونیها تحقق ارزشها را عملی می سازند.اولین تعاونیهایی که با آغاز نهضت تعاون بوجود آمدند اصولی داشتند که برخی از آنان عبارتند از : عضویت آزاد ، تخصیص مازاد به اعضاء نسبت به خرید آنها ، تخصیص محدود سود به سرمایه ، فروش اجناس به قیمت عادلانه و پیشبرد امور آموزشی. اصول حاکم بر تعاونیها شامل دستورالعملهای الهام بخش جهت تعیین هدفهای تعاونی و راههای رسیدن به آنها می باشد .

کلیدواژه ها

  • تعاونی
  • اصول حاکم بر تعاونی ها
  • اتحادیه بین الملل تعاون