شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی''' نام مقاله ای است از سید علی سادات اخوی و عباس خداشناس که در شماره چهار دوره چهل و پنج (بهمن 1394) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران منتشر شده است. == چکیده == متعاقب ت...» ایجاد کرد)
 
 
(۹ نسخهٔ میانی ویرایش شده توسط ۲ کاربر نشان داده نشد)
خط ۱: خط ۱:
'''شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی''' نام مقاله ای است از [[سید علی سادات اخوی]] و [[عباس خداشناس]] که در [[شماره چهار دوره چهل و پنج (بهمن 1394) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی دانشگاه تهران]] منتشر شده است.
'''شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی''' نام مقاله ای است از [[سید علی سادات اخوی]] و [[عباس خداشناس]] که در شماره چهار دوره چهل و پنج (بهمن 1394) [[فصلنامه مطالعات حقوق عمومی]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۱۶: خط ۱۶:


* [[ماده 1 کنوانسیون منع شکنجه]]
* [[ماده 1 کنوانسیون منع شکنجه]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1394]]
[[رده:مقالات سید علی سادات اخوی]]
[[رده:مقالات عباس خداشناس]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مواد قرمز]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۹ ژانویهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۳:۵۵

شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد و وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی نام مقاله ای است از سید علی سادات اخوی و عباس خداشناس که در شماره چهار دوره چهل و پنج (بهمن 1394) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی منتشر شده است.

چکیده

متعاقب تأسیس شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در سال 2006، وضعیت حقوق بشر در عربستان سعودی در موارد متعددی مورد توجه شورا قرار گرفته است. در این زمینه، ابتدا به نظام بررسی دوره‌ای جهانی می‌پردازیم و سپس بررسی دوره‌ای عربستان در دو دورۀ سال‌های 2009 و 2013 را تشریح می‌کنیم. در این راستا توصیه‌های کشورهای دیگر به عربستان و پاسخ‌های عربستان به آن توصیه‌ها بیان می‌شود. سپس به گزارش‌های گزارشگران ویژه در سال‌های 2008 تا 2014 می‌پردازیم. در بررسی خود از این گزارش‌ها می‌کوشیم موضوعاتی را بیان کنیم که گزارشگران ویژه در زمینۀ وضعیت حقوق بشر در عربستان بیان کرده‌اند. این گزارش‌ها، گستره‌ای وسیع از موضوعات حقوق بشری از جمله بازداشت‌های خودسرانه، آزادی مذهب، خشونت علیه زنان، حقوق بشر مهاجران، ناپدیدی اجباری یا غیرارادی، وضعیت مدافعان حقوق بشر، شکنجه و سایر رفتارهای بی‌رحمانه، غیرانسانی یا تحقیرآمیز و همچنین آزادی اندیشه و بیان را شامل می‌شود

کلیدواژه ها

  • بررسی دوره ای جهانی
  • حقوق بشر
  • سازمان ملل متحد
  • شورای حقوق بشر
  • عربستان سعودی
  • گزارشگران ویژه

مواد مرتبط