ماده ۳۱ قانون نظام صنفی کشور: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۳۱ قانون نظام صنفی کشور:''' منابع مالی هر اتحادیه عبارتند از: الف - حق عضویت افراد صنفی در اتحادیه. ب (اصلاحی ۱۳۹۲/۰۶/۱۲)- وجوه دریافتی در ازای خدمات غیرموظف از قبیل خدمات فنی و آموزشی به اعضای صنف ج - کمکهای دریافتی از اشخاص حقیقی یا حقوقی....» ایجاد کرد)
 
برچسب: تغییر مسیر جدید
 
خط ۱: خط ۱:
'''ماده ۳۱ قانون نظام صنفی کشور:''' منابع مالی هر اتحادیه عبارتند از:
#تغییر_مسیر [[ماده 31 قانون نظام صنفی کشور]]
 
الف - حق عضویت افراد صنفی در اتحادیه.
 
ب (اصلاحی ۱۳۹۲/۰۶/۱۲)- وجوه دریافتی در ازای خدمات غیرموظف از قبیل خدمات فنی و آموزشی به اعضای صنف
 
ج - کمکهای دریافتی از اشخاص حقیقی یا حقوقی.
 
د - کارمزد وصول مالیات، عوارض و هزینه خدمات وزارتخانه  ها، شهرداریها و  سازمانهای وابسته به دولت.
 
ه (الحاقی ۱۳۹۲/۰۶/۱۲) - درصدی از وجوه دریافتی بابت صدور و تمدید پروانه کسب
 
تبصره ۱ (اصلاحی ۱۳۹۰/۰۴/۰۸)- اتحادیه  ها مکلفند هنگام صدور و تمدید پروانه کسب مبالغی را از افراد صنفی وصول و درصدی از آن را به حساب اتاق اصناف شهرستان (موضوع بند ۱ ماده ۳۷ مکرر) و درصد دیگری را به حساب اتاق اصناف ایران (موضوع بند ۱ ماده ۴۷) واریز کنند. میزان مبالغ دریافتی و درصد سهم اتاقهای اصناف شهرستان و ایران و نحوه وصول وجوه مزبور و سایر بندهای این ماده متناسب با وضعیت اتحادیه، نوع شغل و شهر، فقط در چهارچوب آیین  نامه  ای مجاز است که  به  پیشنهاد اتاق اصناف ایران و با همکاری اتاقهای اصناف استانها توسط دبیرخانه هیأت  عالی نظارت تهیه می  شود و حداکثر ظرف سه ماه از تاریخ لازم  الاجراء شدن این قانون به  تصویب وزیر صنعت، معدن و تجارت می  رسد.
 
تبصره ۲ (اصلاحی ۱۳۹۲/۰۶/۱۲)- اتحادیه  ها موظفند بیست درصد (۲۰ ٪) مبالغ دریافتی به موجب این  ماده را به حساب اتاق اصناف شهرستان واریز کنند. مبالغی که جهت تهیه ساختمان و برگزاری دوره  های آموزشی در قالب کمکهای دریافتی از اعضاء اخذ شده است با تأیید اتاق اصناف شهرستان از حکم این تبصره مستثنی است.
 
{{مواد قانون نظام صنفی کشور}}
 
[[رده: مواد قانون نظام صنفی کشور]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۳ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۲:۳۵