بررسی تطبیقی خسارت تنبیهی در حقوق حمل و نقل هوایی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''بررسی تطبیقی خسارت تنبیهی در حقوق حمل و نقل هوایی''' نام مقاله ای از منصور جباری است که در دوره صفر شماره بیست و دوم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است. == چکیده == آیا خسارت تنبیهی در حمل و نقل هوایی قابل جبران هست؟ کنوانسی...» ایجاد کرد)
 
(+ 4 categories using HotCat)
خط ۱۳: خط ۱۳:
* حمل و نقل هوایی
* حمل و نقل هوایی
* کنوانسیون ورشو 1929
* کنوانسیون ورشو 1929
[[رده:مقالات منصور جباری]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره بیست و دوم  فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1390]]

نسخهٔ ‏۱۲ ژوئیهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۶:۲۴

بررسی تطبیقی خسارت تنبیهی در حقوق حمل و نقل هوایی نام مقاله ای از منصور جباری است که در دوره صفر شماره بیست و دوم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است.

چکیده

آیا خسارت تنبیهی در حمل و نقل هوایی قابل جبران هست؟ کنوانسیون ورشو یک معاهده بین‌المللی است که به مسئولیت متصدیان حمل و نقل هوایی خصوص خسارات جانی و مالی وارده به مسافران مربوط می‌شود. در طول چند دهه گذشته، در مورد قابل جبران بودن خسارت تنبیهی در حمل و نقل هوایی اختلاف نظرهای بسیاری وجود داشته است. در این مقاله سعی شده است با بررسی آراء دادگاه‌ها، وضعیت فعلی خسارت‌های تنبیهی مطابق کنوانسیون ورشو تبیین شود.

سؤالی که معمولاً در دادگاه‌ها مطرح می‌شود این است که آیا کنوانسیون ورشو تنها قانون قابل اجرا در قضایای مطروحه در حمل و نقل هوایی است. اگر پاسخ به این سؤال منفی باشد در این صورت دادگاهی که قضیه در آن مطرح می‌شود خواهد توانست در خصوص خسارت تنبیهی به قانون داخلی خود مراجعه نماید. قوانین اکثر کشورها خسارت تنبیهی را قابل جبران دانسته‌اند.

کلیدواژه ها

  • حمل و نقل بین المللی
  • حقوق هوایی
  • خسارت تنبیهی
  • حمل و نقل هوایی
  • کنوانسیون ورشو 1929