ماهیت گروه‌های سازمان‌یافته جرایم سایبری: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماهیت گروه‌های سازمان‌یافته جرایم سایبری''' نام مقاله ای از سهیلا محمدی و عیسی مونس‌خواه است که در شماره 40 (اسفند 1398) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است. == چکیده == اگر از بحث‌های کلیشه‌ای و تکراری درخصوص جرایم سایبری و اهمیت آن د...» ایجاد کرد)
 
(+ 7 categories using HotCat)
 
خط ۲۰: خط ۲۰:
* [[ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری|ماده 4 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء ، اختلاس و کلاهبرداری]]
* [[ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری|ماده 4 قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء ، اختلاس و کلاهبرداری]]
*
*
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1398]]
[[رده:مقالات سهیلا محمدی]]
[[رده:مقالات عیسی مونس‌خواه]]
[[رده:فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:شماره 40 فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:مقالات حقوق کیفری]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۸ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۲۱:۴۳

ماهیت گروه‌های سازمان‌یافته جرایم سایبری نام مقاله ای از سهیلا محمدی و عیسی مونس‌خواه است که در شماره 40 (اسفند 1398) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است.

چکیده

اگر از بحث‌های کلیشه‌ای و تکراری درخصوص جرایم سایبری و اهمیت آن در هزاره سوم چشم‌پوشی کنیم، مسئله بررسی ماهیت گروه‌های دخیل در جرایم سایبری ازجمله مشکلات حائز اهمیت و کمتر بحث‌شده در حوزه جرایم سایبری است. بررسی ماهیت گروه‌های دخیل در جرایم سایبری، چالش‌های نظری و تجربی درخصوص مجرمان سایبری، نقش گروه‌های سازمان‌یافته در جرایم سایبری، ارائه مصادیق و نمونه‌های شناخته‌شده‌ای که بیانگر رفتارهای فردی و اجتماعی می‌باشد و نیز بررسی انگیزه‌های مجرمان سایبری من‌جمله مسئولین دولتی را می‌توان به‌عنوان اهداف پژوهش حاضر برشمرد.

در این مقاله سعی در توصیف انواع مختلف جرایم سایبری و گونه‌های متفاوت تشکیلات سازمان‌یافته مجرمان بر اساس نوع‌شناختی‌های مختلف ازجمله تیپولوژی ارائه‌شده توسط مک‌گایر و چابینسکی داریم. روشن است که طیف وسیعی از تشکیلات و سازمان‌ها در جرایم سایبری دخیل هستند. درزمینة مشارکت‌ها و فعالیت‌های سودآور، به‌ویژه جرایم سایبری ارتکاب‌یافته توسط مقامات دولتی ظاهراً به رهبری، سازمان‌دهی و تخصص بیشتری نیازمند است. این درحالی است که به‌نظر می‌رسد در عمل اقداماتی با رهبری و سازمان‌دهی بسیار ضعیف دراین‌زمینه انجام شده است.

کلیدواژه ها

  • جرایم سایبری
  • مجرمین سایبری
  • جرایم سازمان‌یافته
  • گروه‌های سازمان‌یافته

مواد مرتبط