ماده 22 قانون ثبت احوال: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «ماده 22 قانون ثبت احوال: وفات هر کس اعم از ایرانی یا خارجی و همچنین ولادت طفلی که مرده به دنیا آمده یا بلافاصله پس از ولادت بمیرد باید به مأمور یا‌نماینده ثبت احوال اعلام شود. ‌وفات ایرانیان در خارج از کشور به مأموران کنسولی محل اقامت یا نزدیکت...» ایجاد کرد)
 
خط ۸: خط ۸:


‌تبصره – گواهی وفات به هر شخصی که درخواست کند تسلیم می‌گردد.
‌تبصره – گواهی وفات به هر شخصی که درخواست کند تسلیم می‌گردد.
[[رده:مواد قانون ثبت احوال]]
[[رده:ثبت وقایع حیاتی]]
[[رده:ثبت وفات]]
[[رده:اعلام وفات]]

نسخهٔ ‏۲۱ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۲:۵۸

ماده 22 قانون ثبت احوال: وفات هر کس اعم از ایرانی یا خارجی و همچنین ولادت طفلی که مرده به دنیا آمده یا بلافاصله پس از ولادت بمیرد باید به مأمور یا‌نماینده ثبت احوال اعلام شود.

‌وفات ایرانیان در خارج از کشور به مأموران کنسولی محل اقامت یا نزدیکترین مأموران کنسولی ایران یا به سازمان ثبت احوال کشور اعلام می‌شود.

‌وفات ایرانیان و خارجیان ساکن کشور را مأموران و نمایندگان ثبت احوال و وفات ایرانیان در خارج از کشور بر حسب محل اعلام، مأموران کنسولی ایران،‌مأموران یا نمایندگان ثبت احوال ثبت می‌کنند، وفات باید در سند ثبت وفات و همچنین در دفتر ثبت کل وقایع در صفحات مربوط به در گذشته و پدر و‌مادر او و شناسنامه متوفی ثبت و امضاء و مهر گردد.

وفات خارجیان پس از ثبت به شهربانی محل اعلام می‌شود و یک نسخه گواهی به سازمان ثبت احوال کشور فرستاده خواهد شد که به وزارت امور‌خارجه ارسال گردد.

‌تبصره – گواهی وفات به هر شخصی که درخواست کند تسلیم می‌گردد.