واگذاری حقوق ناشی از قرارداد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱: خط ۱:
'''واگذاری حقوق ناشی از قرارداد''' نام مقاله ای از [[سید مصطفی محقق داماد]] و [[محمد امامی پور]] است که در دوره صفر شماره شانزدهم [[فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]] منتشر شده است.
'''واگذاری حقوق ناشی از قرارداد''' نام مقاله ای از [[سید مصطفی محقق داماد]] و [[محمد امامی پور]] است که در دوره صفر شماره پانزدهم [[فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]] منتشر شده است.


== چکیده ==
== چکیده ==
خط ۲۱: خط ۲۱:
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1388]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1388]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره پانزدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات شماره شانزدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید]]
[[رده:مقالات حقوق خصوصی]]
[[رده:مقالات حقوق خصوصی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۹ اوت ۲۰۲۳، ساعت ۱۵:۴۶

واگذاری حقوق ناشی از قرارداد نام مقاله ای از سید مصطفی محقق داماد و محمد امامی پور است که در دوره صفر شماره پانزدهم فصلنامه علمی حقوق تطبیقی دانشگاه مفید منتشر شده است.

چکیده

حضور در بازارهای جهانی و در عرصة مبادلات بازرگانی بین‌المللی، امری اجتناب ناپذیر است و موفقیت در این زمینه، مستلزم آگاهی از آخرین تحولات و پیشرفت‌های حقوق بازرگانی است. موضوع واگذاری حقوق قراردادی، یکی از مهمترین مباحثی است که در سال‌های اخیر متحول شده و بسیاری از اندیشه‌ها و انظار را به خود جلب نموده است.

واگذاری حقوق قراردادی، دارای زوایای مختلف و پیچیده‌ای است که به‌رغم اهمیّت فزایندة موضوع در معاملات تجاری و مبادلات گستردة مالی جهان امروز، از نظر قواعد و اسناد بین‌المللی با فقر خاصی مواجهیم. در سال‌های اخیر و در اصول قراردادهای تجاری بین‌المللی و اصول کلی حقوق قرارداد اروپایی، این موضوع جای خود را پیدا نموده است. در این مقاله شرایط و آثار واگذاری حقوق قراردادی در پرتوی دو مجموعة فوق و مقررات قانونی ایران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کلیدواژه‌ها

  • واگذاری
  • قرارداد
  • حقوق و تعهدات
  • شرط منع واگذاری

مواد مرتبط