فراخوان مناقصه: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «الف – مفاد '''فراخوان مناقصه''' حداقل باید شامل موارد زیر باشد: ۱ – نام و نشانی مناقصه گزار. ۲ – نوع، کمیت و کیفیت کالا یا خدمات. ۳ – نوع و مبلغ تضمین شرکت در مناقصه. ۴ – محل، زمان و مهلت دریافت اسناد، تحویل و گشایش پیشنهادها. ۵ – مبلغ برآورد...» ایجاد کرد)
 
خط ۱۹: خط ۱۹:
== منابع ==
== منابع ==
{{پانویس}}
{{پانویس}}
[[رده:اصطلاحات حقوق خصوصی]]
[[رده:اصطلاحات حقوق تجارت]]

نسخهٔ ‏۷ سپتامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۵:۱۱

الف – مفاد فراخوان مناقصه حداقل باید شامل موارد زیر باشد:

۱ – نام و نشانی مناقصه گزار.

۲ – نوع، کمیت و کیفیت کالا یا خدمات.

۳ – نوع و مبلغ تضمین شرکت در مناقصه.

۴ – محل، زمان و مهلت دریافت اسناد، تحویل و گشایش پیشنهادها.

۵ – مبلغ برآورد شده معامله و مبانی آن (در صورتی که تعیین آن میسر یا به مصلحت باشد). در مواردی که فهرست بهای پایه وجود دارد، برآورد مربوط طبق فهرست یاد شده تهیه می شود.

ب – فراخوان مناقصه عمومی باید به تشخیص مناقصه گزار از دو تا سه نوبت حداقل در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار کشوری یا استان مربوط منتشر گردد.

ج – مناقصه گزار می تواند علاوه بر موارد مذکور در بند (ب) این ماده از طریق سایر رسانه های گروهی و رسانه های ارتباط جمعی یا شبکه های اطلاع رسانی نیز فراخوان را منتشر نماید.

د – در صورتی که نیاز به برگزاری مناقصه بین المللی باشد، یا استفاده از تسهیلات اعتباری خارجی مطرح باشد، باید با کسب مجوزهای مربوط و با رعایت موازین قانون حداکثر استفاده از توان فنی، مهندسی، تولیدی و صنعتی و اجرائی کشور مصوب ۱۲ /۱۲ /۱۳۷۵ آگهی مربوط در یکی از روزنامه های کثیرالانتشار و حداقل یک نوبت در یکی از روزنامه های انگلیسی زبان داخل و یک مجله یا روزنامه بین المللی مرتبط با موضوع مناقصه، منتشر شود.[۱]

منابع