ماده ۵۸ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۵۸ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی:''' (الحاقی ۱۳۹۰/۰۸/۲۲)- نیروی انتظامی موظف است در خصوص شناسایی، تعقیب و دستگیری مشمولان غایب و رسیدگی به وضعیت آنان اقدام نماید و کلیه نهادها و دستگاههای اجرائی مشمول ماده(۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و شرکته...» ایجاد کرد)
 
بدون خلاصۀ ویرایش
 
خط ۱۲: خط ۱۲:


[[رده: مواد قانون خدمت وظیفه عمومی]]
[[رده: مواد قانون خدمت وظیفه عمومی]]
== رویه های قضایی ==
* [[نظریه شماره 7/97/2436 مورخ 1398/05/19 اداره کل حقوقی قوه قضاییه]]
* [[نظریه شماره 7/1400/503 مورخ 1400/05/11 اداره کل حقوقی قوه قضاییه درباره جرم غیبت از خدمت وظیفه عمومی]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱۳ دسامبر ۲۰۲۴، ساعت ۱۷:۴۱

ماده ۵۸ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی: (الحاقی ۱۳۹۰/۰۸/۲۲)- نیروی انتظامی موظف است در خصوص شناسایی، تعقیب و دستگیری مشمولان غایب و رسیدگی به وضعیت آنان اقدام نماید و کلیه نهادها و دستگاههای اجرائی مشمول ماده(۵) قانون مدیریت خدمات کشوری و شرکتهای دولتی و موسسات غیردولتی و خصوصی و بانکها و نیروهای مسلح باید همکاری لازم را در این مورد به‌ عمل آورند. آیین ‌نامه اجرائی این ماده توسط سازمان با همکاری وزارتخانه‌ های کشور و دفاع تهیه می‌ شود و پس از تأیید ستاد کل به تصویب هیأت وزیران می‌ رسد.

ج - مشمولان غایب زمان جنگ که خود را در زمان جنگ معرفی کنند، پس از پایان خدمت یا تعیین تکلیف از نظر مشمولیت به مدت یک تا دو‌سال و کسانی که دستگیر شوند به مدت ۳ تا ۵ سال از دریافت کارت پایان خدمت یا معافیت محروم خواهند شد.

‌د - مشمولان غایب زمان جنگ که خود را در زمان صلح معرفی کنند پس از پایان خدمت تا تعیین تکلیف از نظر مشمولیت به مدت ۵ تا ۷ سال و‌کسانی که دستگیر شوند به مدت ۷ تا ۱۰ سال از دریافت کارت پایان خدمت یا معافیت محروم خواهند شد.

تبصره ۱ - قاضی میتوانند غایب را به مجازات (تعزیر) دیگری که خود صلاح بداند بجای مجازاتهای فوق محکوم نماید.

تبصره ۲ - مشمولانیکه تا تاریخ تصویب این قانون غایب شناخته شده ‌اند چنانچه داخل کشور باشند ظرف ۶ ماه و آنهائیکه در خارج باشند ‌ظرف یکسال برای رسیدگی به وضع مشمولیتشان خود را به سازمانهای وظیفه عمومی معرفی نمایند به جز مشمولان بند (د) محرومیتهای مندرج‌ در ماده در مورد آنان اجراء نخواهد شد.

رویه های قضایی