حمایت از حقوق کودکان در چارچوب عملکرد کمیسیون تحکیم صلح سازمان ملل متحد: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''حمایت از حقوق کودکان در چارچوب عملکرد کمیسیون تحکیم صلح سازمان ملل متحد''' نام مقاله ای است از زهره شفیعی و پوریا عسکری که در شماره چهار دوره پنجاه (زمستان 1399) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی منتشر شده است. == چکیده == اهمیت مراعات حقوق کودکان...» ایجاد کرد)
 
(+ 6 categories using HotCat)
 
خط ۱۵: خط ۱۵:
* [[ماده 29 منشور ملل متحد]]
* [[ماده 29 منشور ملل متحد]]
* [[ماده 14 کنوانسیون حقوق کودک]]
* [[ماده 14 کنوانسیون حقوق کودک]]
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1399]]
[[رده:مقالات فصلنامه حقوق عمومی]]
[[رده:مقالات حقوق بین الملل]]
[[رده:مقالات زهره شفیعی]]
[[رده:مقالات پوریا عسکری]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۱۴:۱۴

حمایت از حقوق کودکان در چارچوب عملکرد کمیسیون تحکیم صلح سازمان ملل متحد نام مقاله ای است از زهره شفیعی و پوریا عسکری که در شماره چهار دوره پنجاه (زمستان 1399) فصلنامه مطالعات حقوق عمومی منتشر شده است.

چکیده

اهمیت مراعات حقوق کودکان در فرایندهای صلح‌سازی برای رسیدن به صلح پایدار این سؤال را ایجاد می‌کند که آیا کمیسیون تحکیم صلح سازمان ملل متحد به‌عنوان نماد و نهاد صلح‌سازی، به حقوق کودکان و نقش برجستة آن در تحقق صلح توجه داشته است؟ هدف این پژوهش، روشن ساختن چرایی لزوم توجه به حقوق کودکان در فرایند صلح‌سازی و میزان توجه کمیسیون تحکیم صلح به این موضوع است. مقاله، با بهره‌گیری از مطالعات پیشین و گزارش‌های متعدد سازمان ملل متحد، به ارائة ارتباط منطقی میان این دو متغیر پرداخته و برای ارزیابی عملکرد کمیسیون به تحلیل گزارش‌های آن پرداخته است. تحلیل داده‌ها مؤید توجه کمیسیون به برخی از حقوق کودکان است که البته این توجه به‌دلیل درنظر گرفتن نقض حقوق کودکان به‌عنوان یکی از علل درگیری نیست، بلکه ناشی از آثار گستردة مخاصمات بر آنهاست.

کلیدواژه‌ها

  • حقوق کودکان
  • صلح پایدار
  • صلح سازی
  • کمیسیون تحکیم صلح

مواد مرتبط