تحلیلی بر مقالة جرم یقهصورتی: زنان و جرایمی که در محل کار مرتکب می‌شوند: تفاوت میان نسخه‌ها

از ویکی حقوق
پرش به ناوبری پرش به جستجو
(صفحه‌ای تازه حاوی «'''تحلیلی بر مقالة جرم یقه‫صورتی: زنان و جرایمی که در محل کار مرتکب می‌شوند''' نام مقاله ای از مریم کمایی و سلامه ابوالحسنی است که در شماره 42 (مرداد 1399) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است. == چکیده == اصطلاح یقه‌صورتی در جریان موج دوم فمین...» ایجاد کرد)
 
(+ 7 categories using HotCat)
 
خط ۱۵: خط ۱۵:
* [[ماده 95 قانون عدالت كيفری 1991]]
* [[ماده 95 قانون عدالت كيفری 1991]]
*
*
[[رده:مقالات منتشر شده در سال 1399]]
[[رده:مقالات مریم کمایی]]
[[رده:مقالات سلامه ابوالحسنی]]
[[رده:فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:شماره 42 فصلنامه پژوهشهای حقوقی]]
[[رده:مقالات حقوق عمومی]]
[[رده:مواد قرمز]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۴ فوریهٔ ۲۰۲۳، ساعت ۰۹:۵۰

تحلیلی بر مقالة جرم یقه‫صورتی: زنان و جرایمی که در محل کار مرتکب می‌شوند نام مقاله ای از مریم کمایی و سلامه ابوالحسنی است که در شماره 42 (مرداد 1399) فصلنامه پژوهشهای حقوقی منتشر شده است.

چکیده

اصطلاح یقه‌صورتی در جریان موج دوم فمینیسم (1980-1960) توسط کپ هو (1977) معرفی گردید. او تجربیات خاص زنان در محل کار، ازجمله تبعیض، دستمزد کم و اذیت و آزار جنسی را موردبررسی قرار داده است. در همین دوره، مکتب جرم‌شناسی فمینیست‌ها شروع به مطالعه رفتار زنان به‌عنوان مجرم و قربانی و نحوه مجازات آنها به این عناوین کرد. جرم‌شناسان، زنان را به‌عنوان یک گروه متمایز موردمطالعه قرار ندادند و تئوری جرم‌شناسی نیز توضیح نمی‌دهد که چرا زنان نسبت به مردان کمتر مرتکب جرم می‌شوند. نظریه‌پردازان فمینیست، تخلّفات زنان، مسئله قربانی شدن و وضعیت زنان در نظام عدالت کیفری را موردمطالعه قرار دادند. این مقاله، تحلیلی است بر مقالة جرم یقه‫صورتی، زنان و جرایمی که در محل کار مرتکب می‌شوند اثر مارگارت هاموند و به مشکلات مربوط به تعریف جرم و جرم یقه‌سفید، ریشه «جرم یقه‌صورتی» به‌عنوان یک اصطلاح مرتبط با زنان و بحث درخصوص زنان، رنگ و اعتراض می‌پردازد.

کلیدواژه ها

  • جرایم زنان
  • جرم یقه‫صورتی
  • نوع جرم
  • میزان جرم

مواد مرتبط