رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره امکان انتخاب مستمری با مبلغ بیشتر

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۰:۲۶ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۵۰۰۷۳۷|تاریخ دادنامه=۱۳۹۳/۰۶/۰۵|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=شعبه ۵ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|قاضی=رحیمی{{سخ}}تقوی{{سخ}}باقری|موضوع=امکان انتخاب مستمری با مبلغ بیشتر|گروه رأی...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری شماره ۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۵۰۰۷۳۷
شماره دادنامه۹۳۰۹۹۷۰۹۵۵۵۰۰۷۳۷
تاریخ دادنامه۱۳۹۳/۰۶/۰۵
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شعبهشعبه ۵ تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
گروه رأیاداری
موضوعامکان انتخاب مستمری با مبلغ بیشتر
قاضیرحیمی
تقوی
باقری

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره امکان انتخاب مستمری با مبلغ بیشتر: مستمری بگیران حق دارند در صورت امکان بهره مندی از دو مستمری، مستمری با مبلغ بیشتر را انتخاب نمایند.

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

با عنایت به مجموع اوراق و محتوای پرونده و اظهارات اصحاب دعوی به شرح دادخواست [برقراری مستمری شاکی] و لایحه تقدیمی و مندرجات سابقه پیوست؛ اولا- شاکی در تاریخ ۸۳//۱۲/۹ صرفا خواستار برقراری مستمری همسرش (همسر دوم) گردید و لیکن در فاصله حدودا ۳ ماه بعد، متقاضی برقراری مستمری همسر اولش گردید و سازمان جز در جهت انجام خواسته ایشان اقداماتی انجام داد که به شرح برگ های ۷۷ الی ۸۵ پیوست سابقه گردید و اینکه سازمان اعلام داشت از سال ۸۳ به بعد مستمری دریافت داشته (و تقاضایی نکرده) قابل پذیرش نمی باشد. به علاوه اینکه مستمری بگیر حق دارد از دو مستمری، هر کدام که مبلغ آن بیشتر است بهره مند گردد. بنابراین در مجموع شکایت طرح شده وارد تشخیص گردید و مستندا به مقررات ذکر شده و مواد ۱۰ و ۶۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، رأی به ورود شکایت و برقراری مستمری همسر اول شاکی جهت ایشان به جای مستمری همسر دوم وی صادر و اعلام می گردد. رأی اصداری ظرف مدت بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظر است.

رئیس شعبه ۱۷ دیوان عدالت اداری

رحیمی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

با مداقه در اوراق و محتوای پرونده، نظر به اینکه دادنامه صادره از شعبه بدوی دیوان با رعایت تشریفات قانونی اصدار یافته و دلیل قانونی بر نقض آن وجود نداشته و از ناحیه تجدیدنظرخواه هم ایرادی بر مخدوش بودن رأی معترض عنه ابراز نشده است، لذا شعبه پنجم تجدیدنظر دیوان با در نظر گرفتن مراتب فوق البیان به استناد ماده ۷۱ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲، ضمن رد تجدیدنظرخواهی، دادنامه شعبه بدوی را تأیید و ابرام می کند. رأی صادره قطعی است.

رئیس شعبه پنجم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری مستشار شعبه

باقری تقوی