رای دادگاه درباره تعدد معنوی توهین با ایجاد مزاحمت برای بانوان (دادنامه شماره ۹۲۰۹۹۷۰۲۲۴۱۰۰۲۱۱)

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۸ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۲۰:۳۲ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای دادگاه تجدیدنظر (کیفری)|شماره دادنامه=۹۲۰۹۹۷۰۲۲۴۱۰۰۲۱۱|تاریخ دادنامه=۱۳۹۲/۰۲/۲۹|نوع رأی=رأی شعبه|تاریخ شعبه=شعبه ۴۱ دادگاه تجدید نظر استان تهران|قاضی=حسین طالبی{{سخ}}عبدالعلی قنبری{{سخ}}قاسمی|موضوع=تعدد معنوی توهین با ایجاد م...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای دادگاه تجدیدنظر شماره
شماره دادنامه۹۲۰۹۹۷۰۲۲۴۱۰۰۲۱۱
تاریخ دادنامه۱۳۹۲/۰۲/۲۹
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعدادگاه تجدیدنظر استان
گروه رأیرای کیفری
موضوعتعدد معنوی توهین با ایجاد مزاحمت برای بانوان
قاضیحسین طالبی
عبدالعلی قنبری
قاسمی

چکیده دادنامه و رای دادگاه درباره تعدد معنوی توهین با ایجاد مزاحمت برای بانوان: جرم توهین از مقدمات جرم مزاحمت می باشد و جرم مستقل تلقی نمی گردد.

رأی دادگاه تجدیدنظر استان

در این پرونده آقای ح.ذ. وکیل محترم آقای ر.ص. و م.ف. به طرفیت خانم م.پ. از دادنامه ۱۴۲۵۱۱/۱۱/۹۱ شعبه ۱۰۸۱ دادگاه عمومی جزایی تهران در مهلت مقرر قانونی تجدیدنظرخواهی نموده است که به موجب دادنامه فوق الذکر آقایان م.ف. و ر.ص. از جهت جرم ارتکابی موضوع ماده ۶۱۹ و ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی به مجازات های مقرره در این دادنامه محکوم گردیده اند. حال با توجه به شکوائیه شاکیه و اظهارات افراد ناظر در محل و اظهارات تجدیدنظرخواهان حکایت از این دارد که فی مابین شاکیه و خانواده اش با تجدیدنظرخواهان اختلاف و نزاع و درگیری وجود داشته و اظهارات افراد حاضر در محل حکایت از این دارد که افراد فوق الذکر به شاکیه در معابر توهین کرده اند و عنوان جرم موضوع ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی محرز می باشد و بر احراز آن ایرادی وارد نمی باشد و به تعیین مجازات حسب ماده استنادی قانونی ایرادی وارد نمی باشد [و] طبق ماده ۲۵ قانون مجازات اسلامی به مدت دو سال تعلیق می گردد و در صورت ارتکاب جرایم موضوع ماده مذکور در مدت تعلیق با رعایت ماده ۳۳ قانون مجازات اسلامی حکم تعلیق ملغی می گردد و طبق بند الف از ماده ۲۵۷ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب ۷۸ رأی تأیید می گردد و اما جرم توهین از مقدمات جرم مزاحمت موضوع ماده فوق الذکر می باشد و جرم مستقل تلقی نمی گردد و طبق بند یک از قسمت ب از ماده ۲۵۷ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری مصوب ۷۸ رأی نقض و طبق ماده ۱۷۷ قانون مذکور تجدیدنظرخواهان تبرئه می گردند و رأی قطعی است.

رئیس شعبه ۴۱ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مستشار دادگاه

قنبری قاسمی