رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر مقررات جدید در نتیجه آزمون های استخدامی انجام شده

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۱ اکتبر ۲۰۲۳، ساعت ۱۱:۱۵ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «{{جعبه اطلاعات رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری|شماره دادنامه=۹۵۰۹۹۷۰۹۵۶۰۰۰۹۸۰|تاریخ دادنامه=۱۳۹۵/۰۵/۲۵|نوع رأی=رأی شعبه|شعبه=انتقالی|قاضی=حسینعلییاورزاده مرزبالی{{سخ}}محمدناصر فرجی|موضوع=تاثیر مقررات جدید در نتیجه آزمون های استخدامی انج...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو
رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری شماره ۹۵۰۹۹۷۰۹۵۶۰۰۰۹۸۰
شماره دادنامه۹۵۰۹۹۷۰۹۵۶۰۰۰۹۸۰
تاریخ دادنامه۱۳۹۵/۰۵/۲۵
نوع رأیرأی شعبه
نوع مرجعشعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری
شعبهانتقالی
گروه رأیاداری
موضوعتاثیر مقررات جدید در نتیجه آزمون های استخدامی انجام شده
قاضیحسینعلییاورزاده مرزبالی
محمدناصر فرجی

رای شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری درباره تاثیر مقررات جدید در نتیجه آزمون های استخدامی انجام شده: برگزاری آزمون استخدامی بر مبنای مقررات قانونی و کسب نمره لازم و طی مراحل قانونی برای استخدام موجب ایجاد حق مکتسبه برای اشخاص می شود و مقررات جدید نمی توانند این حق را سلب کنند.

رأی شعبه بدوی دیوان عدالت اداری

با بررسی مدارک ابرازی طرفین مشخص می گردد که براساس مصوبات دولتی و بخشنامه های صادره از مراجع صلاحیت دار و با موافقت بالاترین مقام دستگاه و دستور کتبی ایشان به منظور تبدیل وضعیت استخدامی کارکنان قراردادی به پیمانی ، آزمونی فراگیر برگزار شده است . افراد پذیرفته شده براساس نمره ی کسب شده به هسته ی گزینش وزارت متبوع معرفی شده اند و استخدام پیمانی آنها مورد تایید قرار می گیرد. همه ی مراحل فرآیند برگزاری آزمون با اطلاع و آگاهی و هماهنگی کارشناسان معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری صورت گرفته است . پس از تکمیل این فرآیند دولت جدید مصوباتی که مبنای این تبدیل وضعیت بوده را لغو می کند و از این تاریخ به بعد است که معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهوری با صدور شماره ی مستخدمی برای پذیرفته شدگان نهایی خودداری می کند. نظر به اینکه همه ی فرایند برگزاری آزمون و استخدام در آن تاریخ براساس مصوباتی صورت گرفته که دارای اعتبار قانونی بوده و هیچ مرجعی آنها را ابطال نکرده بود و از طرفی در روند برگزاری آزمون و مراحل پس از آن تخلف از قوانین و مصوبات دولتی صورت نگرفته است ، بنابراین دارای اثر قانونی می باشد. افزون بر این چون این گونه افراد از ادارات و سازمان های محل اشتغال حقوق و مزایا دریافت می دارند تبدیل وضعیت آنها از قراردادی به پیمانی ، جذب نیروی جدید محسوب نمی شود و بار مالی برای دولت در پی ندارد . بنا بر مراتب پیشگفته خواسته ، منطبق با قانون تشخیص داده می شود و مستند به ماده ی دهم قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری حکم به ورود شکایت صادر و اعلام می گردد. رای صادره در بازه ی زمانی بیست روز پس از ابلاغ قابل تجدیدنظر در شعب محترم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری می باشد.

رئیس شعبه ۵۰ دیوان عدالت اداری - پیریایی

رأی شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری

در خصوص تجدیدنظرخواهی شرکت مادر تخصصی فرودگاه های کشور نسبت به دادنامه شماره ۲۹۷۳-۹۴/۹/۲۴ صادره از شعبه ۵۰ بدوی دیوان عدالت اداری با عنایت به اینکه در راستای مصوبه شماره ۱۷۵۹۸-۶۲/۳/۲۳ قراداد خرید خدمت منعقد شده است و خوانده به خدمات خواهان نیاز داشته و مضافا از تکلیف قانونی خود سرباز زده است، حکم به ورود صادر نموده و نظر به اینکه تجدیدنظرخواه ایراد و اعتراض مؤثری که زمینه نقض رأی معترض عنه را فراهم آورد ارائه ننموده است و لذا به استناد به ماده ۷۱ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری ضمن رد تجدیدنظرخواهی رأی معترض عنه تأیید می گردد. رأی صادره قطعی است.

رئیس شعبه دهم تجدیدنظر دیوان عدالت اداری - مستشار شعبه

فرجی - یاورزاده