ماده 9 قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۱۵ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۱:۲۵ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۹ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور:''' به منظور هماهنگی فعالیتهای دستگاهها و نهادها در امر مدیریت جامع بحران، بهویژه در مراحل آمادگی و مقابله، تدابیر و اقدامات زیر لازم و ضروری است: الف – واحد سازمانی مناسب در امر مدیریت بحران در وز...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۹ قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور: به منظور هماهنگی فعالیتهای دستگاهها و نهادها در امر مدیریت جامع بحران، بهویژه در مراحل آمادگی و مقابله، تدابیر و اقدامات زیر لازم و ضروری است:

الف – واحد سازمانی مناسب در امر مدیریت بحران در وزارتخانهها و دستگاههای ذی ربط بر حسب ضرورت و با تصویب هیأت وزیران تشکیل خواهد شد.

ب – شورای هماهنگی مدیریت بحران به ریاست رئیس سازمان و با عضویت نمایندگان تامالاختیار در سطح معاونت دستگاهها و نهادهای ذیربط به منظور هماهنگی فعالیتهای مربوط به مراحل چهارگانه مدیریت بحران تشکیل می شود.

ج – شورای هماهنگی مدیریت بحران در استانها به ریاست استاندار و در شهرستانها به ریاست فرماندار، با عضویت کلیه دستگاههای ذی ربط تشکیل میشود.

د – باتوجه به شرایط ویژه و اهمیت شهر تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران شورای هماهنگی مدیریت بحران شهر تهران به ریاست شهردار تهران تشکیل می گردد.

تبصره ۱ – معاون امور عمرانی استاندار و معاون فرماندار به ترتیب جانشین استاندار و فرماندار در شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و شهرستان خواهند بود و جملگی موظف به هماهنگی و پاسخگویی به سازمان می باشند.

تبصره ۲ – اقدام قانونی لازم در رابطه با تصویب اهداف، وظایف و تشکیلات در مجلس شورای اسلامی به عمل آورده و آئیننامه های اجرائی مورد نیاز جهت اجراء این ماده به پیشنهاد سازمان به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.