ماده 4 آئین نامه شوراهای کشاورزی کشور

از ویکی حقوق
نسخهٔ تاریخ ‏۲۰ مهٔ ۲۰۲۴، ساعت ۱۸:۱۰ توسط Itbot (بحث | مشارکت‌ها) (صفحه‌ای تازه حاوی «'''ماده ۴ آئین نامه شوراهای کشاورزی کشور مصوب ۱۳۵۸/۰۲/۱۲:''' اهم وظایف شوراهای کشاورزی برای نیل بهدفهای فوق بشرح زیر میباشد: الف – بررسی و اظهارنظر نسبت بموارد زیر و ارائه پیشنهادات بسازمانها و شرکتهای دولتی و مؤسسات خصوصی مربوط. ۱ – طرق و وسای...» ایجاد کرد)
(تفاوت) → نسخهٔ قدیمی‌تر | نمایش نسخهٔ فعلی (تفاوت) | نسخهٔ جدیدتر ← (تفاوت)
پرش به ناوبری پرش به جستجو

ماده ۴ آئین نامه شوراهای کشاورزی کشور مصوب ۱۳۵۸/۰۲/۱۲: اهم وظایف شوراهای کشاورزی برای نیل بهدفهای فوق بشرح زیر میباشد:

الف – بررسی و اظهارنظر نسبت بموارد زیر و ارائه پیشنهادات بسازمانها و شرکتهای دولتی و مؤسسات خصوصی مربوط.

۱ – طرق و وسایل توسعه و پیشرفت و بهبود وضع کشاورزی و دامداری در منطقه با توجه بشرایط اقلیمی و نیروی انسانی و سایر امکانات.

۲ – طرق و وسایل جذب نیروی انسانی لازم و کافی در کشاورزی و دامداری بمنظور جلوگیری از مهاجرت روستاییان و دامداران.

۳ – طرق و وسایل تشویق بخش خصوصی بسرمایه گذاری در امور کشاورزی و دامداری.

۴ – تشویق روستائیان به اتخاذ روشهای جدید برای تولید هر چه بیشتر و علاقمندکردن آنها بزندگی در روستا و اشغال به امور کشاورزی و دامداری.

۵ – تشویق و ارشاد روستائیان به ایجاد و نگهداری تاسیسات عمومی مورد لزوم روستاها از قبیل مدرسه – حمام – مسجد – درمانگاه – راههای روستائی و تأسیسات آب و برق و نظایر آنها.

۶ – تشویق کشاورزان برای استفاده و بکار بردن کودهای شیمیائی – بذر و نهال و دامهای اصلاح شده و مبارزه با آفات نباتی و حیوانی.

۷ – تشویق کشاورزان به مکانیزه کردن کشاورزی منطقه و استفاده مطلوب از وسایل مکانیزه در تولیدات کشاورزی و دامی و تشویق بخش خصوصی برای ایجاد سرو یسهای خدمات مکانیزاسیون کشاورزی.

۸ – تعیین طرق تثبیت بهای محصولات کشاورزی و دامی منطقه (با رعایت هزینه تولید و بر اساس قانون عرضه و تقاضا) و همچنین پیشنهاد ترتیب ایجاد بازار مطمئن و سالم برای محصولات مذکور بدون مداخله عوامل واسطه بنحوی که منافع و مصالح تولیدکننده و مصرف کننده را در حداکثر امکان تأمین نماید.

۹ – تعیین راههای جلوگیری از ضایعات بمنظور تقلیل خسارات به حداقل ممکن و آشنا کردن روستائیان و تولیدکنندگان به نحوه بسته بندی محصولات و استاندارد کردن آنها.

۱۰ – تعیین طرق حمایت صنفی از تولیدکنندگان داخلی و اظهارنظر مشورتی در مورد واردات محصولات کشاورزی و دامی و سعی در متشکل کردن تولیدکنندگان محصولات عمده منطقه.

۱۱ – تأمین آب برای امور کشاورزی و دامداری و همچنین مصارف خانگی روستانشینان.

۱۲ – ارشاد و راهنمائی مردم به حفظ و حراست منابع طبیعی کشور و بهبود محیط زیست.

۱۳ – جلب همکاری و تشویق کشاورزان و دامداران برای شرکت در تشکیل نمایشگاههای کشاورزی منطقه ای و سرتاسری کشور.

ب – سعی در ایجاد تفاهم و اخوت بین روستائیان و کشاورزان و دامپروران منطقه بنحوی که موجبات تعاون و همکاری و همآهنگی هر چه بیشتر در جهت بهبود وضع کار و زندگی آنان فراهم آید.

ج – همکاری و معاضدت لازم و کافی با مأمورین محلی خصوصا مأمورین وزارت کشاورزی و عمران روستائی در اجرای وظایف و تکالیف آنان.

د – اعلام نظر مشورتی در مورد توزیع و اعطای وامها و اعتبارات کشاورزی و دامداری و عمرانی به بانکهای تخصصی دولتی و نیز سعی در ایجاد مؤسسات اعتباری اسلامی برای اعطاء وام و اعتبار به اعضای شوراهای کشاورزی در منطقه.

ھ – سعی در رفع و حل اختلافات و دعاوی احتمالی صنفی اعضای شوراهای کشاورزی با یکدیگر از طریق کدخدا منشی و یا با قبول حکمیت.

و – همکاری در امر سواد آموزی روستائیان و معاضدت با مسئولان مربوط.

ز – ارائه پیشنهادات مربوط به اصلاح قوانین و مقررات موجود در خصوص کشاورزی و یا پیشنهاد لوایح و تصویبنامه های ضروری در جهت بهبود و پیشرفت امور کشاورزی کشور و عمران روستاها بوزارت کشاورزی و عمران روستائی.

ح – سعی در پیش بینی میزان زاید بر احتیاج محلی محصولات تضمین شده و برآورد اعتبار لازم و اعلام آن به مؤسسات دولتی مربوط.

الگو:مواد آئین نامه شوراهای کشاورزی کشور